Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UWAGA NA KARTY KREDYTOWE |
Uwaga na transakcje internetowe. 28.06.2009 została albo skopiowana albo ktoś wpuścił trojana na mój PC. Brakuje kwoty ok. 5tyś. zł. bank zadzwonił do mnie w celu weryfikacji ostatnich płatności. Dlaczego się skontaktowali ? Dlatego że na karcie były dostępne środki ok.5tyś. Ktoś wykorzystał te 5 a potem chciał jeszcze 3 tyś. Bank zadzwonił bo ostatnie operacje ok. 3 rano były nie zaakceptowane przez system. Uważajcie jak płacicie, gdzie płacicie Przyjdzie czas ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UWAGA NA KARTY KREDYTOWE |
jak widzisz twuj piracki system kosztuje cie wiencej niz myslisz. nie myslales o zmianie na bezpieczniejszy? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
A gdzie ostatnio wypłacałeś pieniądze?
|
|
Jak klikacie na forum w rozne linki ktore wam podstawiaja a naiwni klikacie to macie , tak jak i z tym ze jasia kochacie na innym poście Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
nie ma sie co dziwic jesli instalujecie pirackie oprogramowanie, nie przyszlo wam na mysl ze nikt tego oprogramowania bezinteresownie nie lamie?? zeby dzialalo? bardzo czesto dodawane sa programy szpiegowskie...
|
|
pirackie systemy (łindowsy,linuksy) zawsze powodują problemy ze stabilnością,mój chłopak wmontował mi zaporę sieciową (oryginalną) i mam Vistę to nic mi nie grozi!!! najpierw zastanówcie się nad tym co używacie
|
|
a ta twoja "rewelacyjna" Vista to nie łindows?
|
|
Vista to już nie jest Windows, to nowy typ systemu operacyjnego ale przesiądę sie na Windows 7 w nim na pewno nie będzie wirusów.
|
|
nieh rzyje bloga nieswiadomosc urzyszkodnikuw. ludz sie nadzieja ze jestes bezpieczna, dopuki nie zniknie ci z konta kilka zlotyh monet jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Vista to nie Windows? No to gratulacje :-)
|
|
Tak tylko ze ja mam Windows 7 i tak sie ktos wlamal Przyjdzie czas ...
|
|
też osobiscie niewierze w transkacje internetowe i choc to niby łatwiejszy i szybszy sposob to jednak wole wszystko robic sam osobiscie
|
|
ja mam karty telefoniczne polecam :)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |