Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam kosmetyczki |
Proszę o polecenie mi dobrej kosmetyczki: manicure, regulacja brwi, maseczka. Kogos kto by zainteresował się klientką i zaproponował jakiś plan wizyt w konkretnym celu . I żeby celem nie było znaczne uszczuplenie mojego portfela tylko poprawienie mojego wyglądu ;) . Ja wiem , że takie rzeczy tylko w Erze... ale może jest ktoś bliski ideału. :>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam kosmetyczki |
po 1. jest tutaj taka opcja jak SZUKAJ wystarczyło tam wpisać to czego szukasz a wyskoczyło by Ci multum takich samych tematów ! po 2. wątpię żebyś w Łomży coś znalazła odpowiedniego... może na ul krótkiej lub ul.długiej obok Rossmanna ...
|
|
Polecam p. Majewską, ma swój gabinet w Hotelu Polonez. Wie co robi i drogo nie bierze!! Ja do niej na oczyszczaniu trwarzy byłam 3 razy i pewnie jeszcze raz i już więcej wizyt nie będzie!!
|
|
Polecam p.Ewe z kazanskiej gabinet Cosmeo bo ostatnio obok otworzyl sie jakis nowy ma naprawde duzo wiedze i wie co robi
|
|
gdzie można nazwijmy to doprowadzić paznokcie do porzadku? chodzi mi głównie o skórki piłowanie i polerowanie? bez żadnego malowania itp. jak się kształtują ceny? ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Jeśli szukasz kosmetyczki, to u mnie w łazience ze dwie leżą i praktycznie w każdym sklepie z kosmetykami znajdziesz ;o) A jeśli chodzi o zabiegi i półzabiegi rozejrzyj się lepiej za kosmetologiem, który ma ukończone co najmniej studium, chociaż są w Łomy osoby, które mają już i mgr z kosmetologii :o)
|
|
Co do paznokietów tylko p. Serafińska :) Troszkę kosztuje, ale ładnie skórki wycina i jak mi zdjęła akryl to paznokietki do ładnego stanu doprowadziła - Polecam!!
|
|
ja mam swoje w miare dobre ale jednak skórkmi trzeba sie zając. ile to kosztuje u p. Kasi? ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Pewnie do 30 zł - nie wiem dokładnie
|
|
do emilka23 nie mylic kosmetologa ktory musi miec ukonczone studia I lub II stopnia z pania po studium bo to tez jest roznica, kazda kosmetyczka umie to zrobic wyciecie skorek to podstawa polecam p. Ewe z Cosmeo
|
|
zdecyowanie P.Gosia w hotelu Polonez just move on
|
|
Ale p. Gosia z hotelu Polonez zajmuje się tylko kosemtyką twarzy!! Nie robi paznokietek, etc. Wiem, bo ciągle do niej chodzę... I również polecam!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |