Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep z artykułami fryzjerskimi w Łomży. |
Czy zna ktoś inny niż na ul. Krótkiej sklep z artykułami fryzjerskimi w Łomży? Przyznam, że wybór mają nieco ograniczony:/ A może salon fryzjerski który ma duży wybór kosmetyków do prostowania włosów na sprzedaż typu : Matrix, Babyliss, Wella, CHI ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep z artykułami fryzjerskimi w Łomży. |
podobny sklep znaduję się chyba na rogu ul.wiejskiej i ul.pięknej... jak jest szkoła 2 to idziesz od niej w dół i tam po drugiej stronie na przeciwko takiej starej kamienicy (obok budują drugi budynek) masz taki nowszy bloczek i tam na dole masz ten jeden właśnie sklep mam nadzieje że w miarę jakoś wyjaśniłam heh :)
|
|
Aha :) wiem, dziękuję napewno tam zajdę!!!
|
|
hurtownia z art fryzjerskimi i kosmetycznymi jest na małachowskiego miesci się w piwnicy w tym ciagu sklepów co jest perfumeria i pizzeria deadgelo
|
|
hej macie moze jakis nr do tego sklepu na rogu ul.wiejskiej i ul.pięknej... i jak on sie nazywa>???
|
|
Na pięknej jest moja koleżanka ma ten sklep mogę podać numer na komórkę do niej.Bo innego tel tam nie ma.
|
|
Reklama... i to jeszcze nie na temat...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |