Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jaki jest próg, aby dostac się do katolika??? |
Witam! Czy wie ktoś jaki w tym jest lub jaki był w poprzednim roku próg do katolika??? Chodzi mi o LO ;D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jaki jest próg, aby dostac się do katolika??? |
próg bólu ;] ![]()
|
|
no to to ja wiem ;D
|
|
jak pszechodzilem obok to widzialem tylko jeden shodek. nie bylo proguw. tak wienc spokojnie mozesz wejsc do srotka jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
aha ;D z jednym schodkiem to mam nadzieję, że sobie poradzę ;) a wie ktoś może ile trzeba mieć punktów, żeby się tam edukować???
|
|
Myślę,że trzeba mieć tyle pkt ile oni chcą,a wtedy na pewno się dostaniesz.
|
|
mozna nie miec wogole punktow wystarczy ze Twoj tata dorzuci sie do budowy swiatyni opatrznosci Boskiej Dzeyson
|
|
Jak codziennie przez całe wakacje odmówisz po dwie zdrowaśki to powinno wysterczyć.
|
|
Zmarnujesz się tam.To bd twoje stracone lata.
|
|
trzeba miec sporo pkt i napewno ustawionych rodzicow, sporo rzeczy slyszy sie o tej szkole odradzam a czy naprawde tam jest taki dobry poziom watpie
|
|
Ja miałam 138 punktów i jestem przyjęta. Ale trzeba mieć sporo powyżej 100 punktów.
|
|
138 punktów i Ty wybierasz się do Katolika ? Pozdro dla Twoich ambicji...
|
|
ja ze 115 i przyjeli ;pp
|
|
Gratuluje wszystkim "specom" jadącym po katoliku, którzy nigdy się tam nie uczyli i maja opinie o szkole wyrobioną po tym co usłyszeli od innych. Szkoła jest dobra i jednak 100% zdawalności matur to jednak coś, w tym drugi wynik na maturze z polskiego jest właśnie w katoliku. Dwie klasy po niecałe 30 osób to też spory plus. Jest rygor i z tym się trzeba liczyć jeżeli ktoś jest naprawde imprezowy i lubi sobie ot tak uciekac z lekcji no to miejsca tu raczej nie znajdzie. Ogólnie ja bardzo ta szkołe polecam.
|
|
Próg niebieski,dawaj kasę dziadu na tace i się będziesz uczyć,bo jak nie to powiedzą Ci to co usłyszeli gangsterzy od Bogusia Lindy w końcowych scenach ,kultowych "Psów"...czyli "wypie.rdalać!!!". PS Post miał być śmieszny ,więc możecie się śmiać...haha....hihihi...to było zabawne. Módlta sie...
|
|
o tej porze po kilku piwach nie whodzi sie na forum, nie wyszed ci rzart jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |