Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To JEST REKLAMA !!! |
Admin, Moderator etc jest chyba na tyle UŁOMNY, że nie widzi, albo widzi co chce tzn. nie przestrzega własnego regulaminu. Jest tu coś co przypomne: "Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane". Najprawdopodobniej ten temat zostanie skasowany, jak wiele innych. WCALE MNIE TO NIE DZIWI. Pozdrawiam firmę SPEED s.c. Adminów, Modów itp itd. P.S. Miłego dnia. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Lepiej świrem być o świcie, niż bezdomnym w Madrycie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To JEST REKLAMA !!! |
z pewnoscia nie zrobia Ci tej przyjemnosci i go nie usuna
|
|
Myślisz że moderatorzy nie mają nic innego do roboty tylko kasować różne pierdoły??? angella
|
|
skąd wiesz szanelka,że nie usuną,masz dojście do samego koryta?Problem,który poruszyłem ma związek z pewnym lokalem ,jawnie tu reklamowanym już przez prawie 500 postów.Szanowny adminie - po co pisac takie bzdety i komunały,o kasowaniu postów reklamowych. Verba volant,scripta manet,ale tylko na obrazku.Słowa -woda,woda.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Lepiej świrem być o świcie, niż bezdomnym w Madrycie.
|
|
nie zrobia tego z czystej przekory
|
|
z tego co zauwazyłem,to bardzo dziala na nich wyraz -erotyka,bo wykasowali mi raz temat o targach erotycznych w sledziewie na włokienniczej.Nie wiem,byc moze moderator jest niewinna zakonnica,której policzki zapłonęły rumieńcem na widok słowa "erotyczne",ale z drugiej nie reaguje zupełnie na różne ch.. i ku..,które tu leca na okrąglo albo jest obrońcą tv bialystok.Erotyka,fatałaszki z latexu i wibratory,to żaden temat tabu ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Lepiej świrem być o świcie, niż bezdomnym w Madrycie.
|
|
bajabongo w pełni Cię popieram
|
|
dzięki styna 18,stawiam ci lody albo zapraszam na mszę w nowym kościele. _____________________________________- żartowałem(nr2) ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Lepiej świrem być o świcie, niż bezdomnym w Madrycie.
|
|
co racja to racja ten od bułki z miesem niby taki "businessman" a nie stac go na normalna reklamę.
|
|
bajabongo i do przodu ;) "...zawiść zazdrość zamiast ..." kocham takich ludzi :D odpowiem tobie dlaczego nie zostanie usunięty owy temat: 1 zobacz ile postów ;) im więcej postów tym więcej ludzi go ogląda = więcej wyświetlanych reklam google itd. = więcej kasy dla adminów ;) 2 możliwe że admini się stołują u mnie :) 3. możliwe że pisane posty są odpowiedzą na zadawane pytania a nie wytaczaną przezemnie reklamą :) więc nic złego nie robie tylko się reklamuje vivera : pozdrawiam konkurencje ;) widocznie nie kupuję takiego taniego mięsa jak... :) i dlatego nie stać mnie reklamę http://szybkozamawiam.pl/kebab-u-milorda https://www.facebook.com/kebabumilorda
|
|
hehe jaka konkurencje better nie mozesz ze mna konkurować bo robimy w wogole innej branży. Masz chyba jakąś manie skoro uważasz ze kazdy kto wypowiada sie krytycznie o twoim lokalu jest z konkurencji.
|
|
tak sobie patrze i patrze, aż mnie smoczek cka. E Ty better czy ty czasem nie sprzedajesz wirtualnych kebobów? Chyba tak, masz neta w kuchni i zachowujesz się jak amerykańska mamuśka (daj mleka) co pichci z reklam telewizyjnych. Jak cię nie stać na prawdziwą reklamę, to do roboty bo tak myślę, że na telebima w łomży to musisz nieźle zap.....lać. Ja tak w ogóle to ja wolem kaszkę - Jest może gdzieś bar z kaszkami i zupką bubu?
|
|
p.s better,to ja sie pisze na te stuwe,podam ci nr konta
|
|
krakson: niezły towar masz xD nawet nie wiem o co b :) że kebaby niby wirtualne z mlekiem ci smakują ? he ;) ( bez odbioru bo następny temat rozkręce wszelkie żale itd. proszę na mój temat kierować :) ) http://szybkozamawiam.pl/kebab-u-milorda https://www.facebook.com/kebabumilorda
|
|
E ty better ten kebub z polewom mlecznom to nie gupi pomysł. Pomyśl nad tym, a masz nowego klienta. Chopakom też powiem. Aaa zapomniałem; o czym zapodasz nowom rozkmine _________________ lubię nabiał w każdej postaci
|
|
W przypadku mojej firmy staram się korzystać z usług fachowców, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli chcecie stworzyć teledysk lub film reklamowy dla swojej firmy, to polecam Wam sprawdzić stronę https://www.ostro-video.pl/filmy-korporacyjne-i-szkoleniowe , gdzie znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy OSTRO-Video.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |