Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
poszukiwania |
dziewczyna ktura wczoraj w godzinach wieczornych wpadla do studzienki bo pokrywa nie byla zamknieta. byla ubrana w spudnice w paski, zielony berecik, czerwone szpilki. miala ze sobo torebke bronzowo. i wlasnie mam pytanie w zwionzku z tym, za ile mozna dostac na skupie te pokrywe od studzienki? jedyny prawdziwy jasio :}
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: poszukiwania |
kapsel wazy mniej wiecej 80kg:D zeliwa:) za dziewczyne pod wawka dostaniesz ladny grosz:) bigi2004
|
|
10/10 Jasiu, puenta mnie urzekła ;) Pozdrawiam.
|
|
jasiu a ja tez widziałem tą dziewczynę. jak wpadała do tej studzienki to nogę złamała i leży w w szpitalu na oddziale psychiatrycznym. mówiła z e ta pokrywa stówkę kosztuje Ci Wielcy Ludzie Im Sie Udało....
|
|
mózgu sobie poszukaj , powiedziałbym debilu ale to dla ciebie za słabe okreslenie !
|
|
ona jest w pokoju obok i slyszales jak o tym muwila? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
hehe i jest fajnie
|
|
frezia, wysil sie i uzyj mocniejszego okreslenia, chyba rze tylko potrafisz szczekac. jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
jasiu smietana, ksero jasia smietany z onetu. sam sie wysil na cos oryginalnego przestrzelencu.
|
|
Alex'ie Trackone - tez muglbys sie postarac jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
w rzyció nie sóyszaóem :P
|
|
Hehehehe to sie jasiowi udało :D _____________________________________________________
|
|
od razu nazywac chlopakiem nie normalnym nawiazal do innych tematow zakladanych na tym forum a przeciez to nie czat towarzyski, mialo byc z ironia i jest hehehe
|
|
A mnie Jasiu urzekl swoja historia hehe A Ci, ktorzy reaguja agresywnie niech wezma czapeczke i zapier*alaja poszukac poczucia humoru :) Jasiu rzadzisz!:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |