Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca dla młodzieży poniżej 16 lat. |
Witam. Mam niecałe 14 lat moja koleżanka również. Potrzebna jest nam gotówka, więc chcemy zacząć zarabiać. Chętnie będziemy roznosić ulotki. Tylko problem w tym, że nie wiemy gdzie mamy się zgłosić. Może znacie jakieś numery do młodzieżowych biur pracy ? Albo do kogoś kto nas zatrudni ? I czy w ogóle jest sens szukać, bo przecież nie jesteśmy jeszcze pełnoletnie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca dla młodzieży poniżej 16 lat. |
wyłudź od rodziców, po co latać w taki deszcz, ulotki Wam zamokną -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Nie. Właśnie tak nie chcę. Wolę sama na to zapracować.
|
|
Młodzieżowe Biuro Pracy w godz. 7:45 - 15:45 Centrum edukacji i Pracy Młodzieży w Łomży, ul. Szosa Zambrowska 1/27, tel. (86) 216 33 08
|
|
Podejście godne podziwu :) powodzenia w konsekwencji ku realizacji pomysłu
|
|
idz ty glupia... bierz poki daja sie narobisz jeszcze w zyciu ,wiesz co to roznoszenie ulotek?
|
|
Dzięki konkluzja i duvall ;] VizeV, wiem, że masz rację, ale mimo to takie własne zarobione pieniądze to co innego niż od rodziców.
|
|
za młoda jestes za jakies 3 lata zgłos sie do mnie dam ci zarobić :) szybko i dobrze :)
|
|
prokurator nad głową to nie kolorowo, nie Daniel ? ;>
|
|
nie cale 14 lat to nawet ulotek ci niedadza bo jestes malo wiarygodna . WYciagnij z szafki stary pierscionek mamy i wystaw na allegro :) Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
nie ma :) ! co?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |