Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie spędzić sylwestra |
co możecie powiedzieć na temat sylwestra czy jest jeszcze szansa żeby gdzieś się wybrać, czy już wszytsko będzie zajęte?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie spędzić sylwestra |
Ja się bawię w Elżbiecinie! Organizuje tam nowa zaloga i gra fajny zespół!!!!!!! wiec może być fajnie!!!!!!!! i myslę ,że mogą mieć jeszcze miejsca!!!!!!!! :)
|
|
nie słyszałem o tym masz jakis kontakt do nich?
|
|
Tak mam!!!!!!!!!!!! numer organizatorki: komorkowy: 606997423 i domowy mam jeszcze: 862184056!!!! ale lepiej dzwonic na komorke!!!!!!-szybciej mozna złapać!!!!! :)
|
|
dzieki sprobuje, troche plany mi sie zmienily i jest juz dosc pozno na takie rzeczy
|
|
ale sprobuj! mogą mieć jeszcze miejsca,bo lokal wcześniej mial zlą opinie ,ale bylam na imprezach gdzie obecna zaloga robila -bylo SUPER!!!!!!!!! :)
|
|
oprócz wspaniałego sylwestra w Elżbiecinie (chyba w jakiejś stodole) możesz świetnie się zabawić w remizach strażackich, bursach szkolnych, salach gimnastycznych, domach weselnych i jeszcze innych chałturkach których w tym roku namnożyło się jak grzybów po deszczu. Miłej zabawy. Ja wybieram Stary Rynek i własne cztery ściany. Monia
|
|
Sprobuj!!!!!!!! warto!!!!! WCZEŚNIEJ TEN LOKAL MIAL ZLA OPINIE ALE TERAZ JEST NOWA OBSLUGA,BAWILAM SIE JUZ NA IMPREZIE GDZIE ONIE ROBILI,BYLO NAPRAWDE FAJNIE,A ZESPOL HMM...POPROSTU SAM ZOBACZ!!! :)
|
|
Chcialabys mieszkac w takiej stodole,bo mi osobiscie marzy sie taki domek!!!!!!! :)
|
|
Re: Gdzieś na PGR |
W Rutkach albo gdzieś pod wizną taka wioska jest tam jest taki lokal dobry jutro się dowiem dokładnie gdzie to ale tam są niezłe imprezy byłem raz jak u mojego taty w pracy w Zakładzie karnym robili impreze to było niezle i sylwka tam robią ...
|
|
Lalka przykro mi bardzo ,że w tym wieku musisz marznac na starym rynku, że nikt Cie nie zaprosil do lokalu na prawdziwego sylwestra!!!!! :)
|
|
hmm stary rynek- nie!!! bylem w tamtym roku, chcialbym na jakas impr. zorganizowana
|
|
popieram! impreza zorganizowana-to jest coś! a nie jakiś tam stary rynek! jestem w podobnej sytuacji co Ty "kamilk"! Nie wiedzialem czy bede pracowal czy nie! mam na szczescie wolne! widzialem sporo ulotek Elzbiecina,ale nie bylem nigdy w tym lokalu? !!!
|
|
Re: Śledczy Pewnie chodzi Ci o Grądy Woniecko?
|
|
nie elzbiecin, polowa drogi do Jeziorka, musze chyba sie wybrac wtedy bede wiedzial co to jest u gory jest kontakt
|
|
"Tomasz29" wlasnie dzwonilem sa jeszcze wolne miejsca, cena tez przystepna, ja sei zapisalem
|
|
dzis juz nie bede dzwonil,ale jutro tez sprobuje!!!!!! !!!
|
|
ludzie ja nie piszę, że sylwester na Starym Rynku to szczyt moich marzeń, ale osobiście nigdy nie poszłabym nawet za 5 zł. na sylwestra do remizy, domu weselnego, albo stołówki w szkole. Tam może być tylko syf, kiła i mogiła. A wam osobiście życzę obym się myliła, ale wiem z doświadczenia, że takie sylwestry organizowane przez amatorów to może być tylko niewypał i żal straconych nawet tych 100zł. Monia
|
|
już widzę ten wiejski esztabliszment odwalony jak na niedzielną mszę, damy pachnące naftaliną co by mole futerek nie wpier..........liły, panowie w gajerkach z czarnymi kołnierzykami, ale swojskie klimaty są teraz w modzie tak więc zapraszamy do grąd woniecka, elżbiecina, podgórza, jedwabnego itp itd nie sposób tego wszystkiego zapamiętać. Piotrek
|
|
papu co ty wypisujesz do elżbiecina napewno przyjadą ludzie z miasta stołecznego. Za teką cenę kto by się nie skusił. Wszyscy tam będą nawet ja. W grądach będą wszyscy najważniejsi więźniowie Rzeczpospolitej ponoć sam Poseł Pęczak ma zaszczycić tą imprezę swoją obecnością. Dania będzie serwowała tamtejsza garkuchnia. Główne danie to zestaw więzienny nr 1 (owsianka, porcja mięsa, kartofel i kompocik) Smacznego i miłej zabawy. Genia
|
|
TeleTubiś kto Ci nagadał głupot że poprzednia załoga w Elżbiecinie miała złą opinię ? Pewnie obecna załoga ? :P Bawiłem się kiedyśw Elżbiecinie na weselu i jedzonko było super... T i g e r
|
|
Widze ze samotni ludzie z Was skoro przykladacie taka wage do miejsca zabawy a nie do towarzystwa, z ktorym, jesli jest zgrane i sprawdzone mozna bawic sie wszedzie!!!!!!!!! Kiedys Śledczy dawal linka do strony dla samotnych moze tam poszukajcie, ale za pozno sie zgrac w tym roq, ale w nastepnym napewno dobrze bedziecie sie bawic:)
|
|
Re:Jasta no ten zakład karny to w grądach woniecko ale ten lokal to jest gdzieś obok Narwi bo wiem że tam obok tego jest Narew hm...dowiedziałem się że tam to już zajente jest bo robio Sylwka właśnie z Zakładu Karnego i bedzie wszystko zajęnte :[ Wiesz Idz Do ATOMU na Sylwka ...
|
|
Ja z tą nazwą miejscowości tak tylko napisałam (przepraszam, podobno Grądy Woniecko mają status osady), bo mi się skojarzyło. A na Sylwka to mam gdzie iść już od dawna, z super ekipą. Wszystkim życzę miłej zabawy:)
|
|
w Grądach Woniecko Oprucz Tego ZaKładu Karnego to Nie ma jest jeszcze osiedle budynków po PGRowskich i kilka budynków PGRów ( Kino ,Sklepy ,Chlewiki ... ) i Kościółek Ale żadnego Lokalu Do zabawy nie Ma :-| A osada może i to osada Biskupiec :P
|
|
A mnie się podoba pomysł spędzania Sylwestra pod chmurką. Byłem już na takiej imprezie tylko, że poza Łomżą i było super. Gorąco polecam imprezy organizowane w większych miastach, bo u nas to raczej nic ciekawego nie będzie, a ludzie nawet nie umieją sobie życzeń złożyć, a trzymają się ściśle w swoich gronach. Miłej imprezki!!!! Crazy
|
|
I tak i tak połowa łomżynian spędzi sylwestra przed telewizorem przykre to ale tak już jest nie wszystkich stać na zabawy
|
|
W domu również może być fajnie ;) Jeśli chcesz mogę Ci zaproponować kilka fajnych zabaw sylwestrowych: http://www.modnawo.pl/ciekawe-zabawy-na-sylwestra/ dzięki którym każdy taki wieczór może być niezapomniany :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |