Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
z Widzewa do ŁKSu ?? |
Od dnia dzisiejszego nowym zawodnikem ŁKS-u Łomża jest pozyskany z Widzewa Łódź środkowy pomocnik Robert Stachura. Zawodnik przyjechał dzisiaj do Łomży, podpisał kontrakt , a od 5 stycznia zamieszka w Łomży i wraz z naszymi zawodnikami będzie przygotowywał się do rundy wiosennej. on dobrze gra przynajmniej ?? Robert Stachura – urodzony 7 czerwca 1979 r. w Rzeszowie Wzrost – 177 cm Waga – 72 kg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: z Widzewa do ŁKSu ?? |
Biografia Robert Stachura rozpoczął kariere w Stali Rzeszów. Potem przeszedł do Amiki Wronki, gdzie występował w rezerwach. Następnie przeniósł się do koszalińskiej Gwardii, a później trafił do Ceramiki Opoczno. Kolejnym przystankiem w piłkarskiej karierze był Przecław, gdzie bronił barw miejscowej Victorii. Potem zawodnik postanowił poszukać szczęścia zagranicą. Wpierw wybrał się na Ukrainę i występował w Taurija Sinfespol, a później przeszedł do tureckiego Rizesporu.
|
|
no i co z tego winika ??
|
|
Że jest średniodobry , ale na naszą ligę może wystarczyć.
|
|
ŁAŁ....
|
|
Bierzcie go i nie gadajcie !!!!!!!!!!!!
|
|
hmmm
|
|
od kiedy nazwiska grają?? jeżeli nie bedzie odstawiał nogi na boisku, będzie walczył z zaangażowaniem do końca to myślę, że powinien nam się przydać. trener Gaszyński bierze do zespołu sprowadza zawodników niewypalonych, takich, którzy chcą jeszcze coś osiągnąć w piłce - tak ja to widzę. przykład na to że nazwisko to nie wszystko?? Mlekovita zatrudniła bodajże przed sezonem byłego trenera Lecha Poznań, musiał opuścić klub po kilku kolejkach, bynajmniej nie z powodu rewelacyjnych wyników zespołu. eŁKaeSiacy'03 | www.lks.elomza.pl
|
|
[b]Re: z Widzewa do ŁKSu ??[/b] |
Powini przyjąć takiego Żurawskiego albo Krzynówka :)
|
|
A czy Nie oni są za drodzy jak na ŁKS ?? MC
|
|
Eh ja mam takie zdanie że Żurawski albo Krzynówek by nie pasowali do naszej dróżyny i tyle :) Dzieki że pisaliście na ten temat :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |