poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
z Widzewa do ŁKSu ??

Od dnia dzisiejszego nowym zawodnikem ŁKS-u Łomża jest pozyskany z Widzewa Łódź środkowy pomocnik
Robert Stachura. Zawodnik przyjechał dzisiaj do Łomży, podpisał kontrakt , a od 5 stycznia zamieszka w Łomży i wraz z naszymi zawodnikami będzie przygotowywał się do rundy wiosennej.

on dobrze gra przynajmniej ??

Robert Stachura – urodzony 7 czerwca 1979 r. w Rzeszowie
Wzrost – 177 cm
Waga – 72 kg

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: z Widzewa do ŁKSu ??

Biografia

Robert Stachura rozpoczął kariere w Stali Rzeszów. Potem przeszedł do Amiki Wronki, gdzie występował w rezerwach. Następnie przeniósł się do koszalińskiej Gwardii, a później trafił do Ceramiki Opoczno. Kolejnym przystankiem w piłkarskiej karierze był Przecław, gdzie bronił barw miejscowej Victorii. Potem zawodnik postanowił poszukać szczęścia zagranicą. Wpierw wybrał się na Ukrainę i występował w Taurija Sinfespol, a później przeszedł do tureckiego Rizesporu.

no i co z tego winika ??

Że jest średniodobry , ale na naszą ligę może wystarczyć.

ŁAŁ....

Bierzcie go i nie gadajcie !!!!!!!!!!!!

hmmm

od kiedy nazwiska grają?? jeżeli nie bedzie odstawiał nogi na boisku, będzie walczył z zaangażowaniem do końca to myślę, że powinien nam się przydać. trener Gaszyński bierze do zespołu sprowadza zawodników niewypalonych, takich, którzy chcą jeszcze coś osiągnąć w piłce - tak ja to widzę.

przykład na to że nazwisko to nie wszystko??

Mlekovita zatrudniła bodajże przed sezonem byłego trenera Lecha Poznań, musiał opuścić klub po kilku kolejkach, bynajmniej nie z powodu rewelacyjnych wyników zespołu.

eŁKaeSiacy'03 | www.lks.elomza.pl

[b]Re: z Widzewa do ŁKSu ??[/b]

Powini przyjąć takiego Żurawskiego albo Krzynówka

:)

A czy Nie oni są za drodzy jak na ŁKS ??

MC

Eh ja mam takie zdanie że Żurawski albo Krzynówek by nie pasowali do naszej dróżyny i tyle :) Dzieki że pisaliście na ten temat :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org