Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Serwis automatycznej skrzyni biegow? |
Ktos w Łomży ogarnia? Skrzynia tiptronic w BMW, wygenerowala blad, byc moze trzeba wlac olej bo cos leci dolem?? Tylko prosze konkretnie a nie podjedz i zapytaj tam bo tam moga robic, sa dobrzy itd. Kto zajmuje sie serwies tiptronica?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Serwis automatycznej skrzyni biegow? |
Po pierwsze jesteś mądry bo masz automaty "łomżyńscy mondraliścy" nie mają automatów bo wg. nich są ble. I dobrze, że Ciebie stać na automat. Skrzynie biegow automat moj chlopak naprawiał na Poznańśkiej.
|
|
W Łomży nikt profesjonalnie nie zajmuje się naprawą automatycznych skrzyń biegów. Polecam firmę Samko, poszukaj ich strony w sieci.
|
|
W Samko skasują cię ale i coś zrobią tylko nie jedz do partaczy pod węgrowem, jedz do warszawy do tej firmy. Ale jeszcze spytaj w lasvegas na piłsudskiego ja tam naprawiałem tiptronika w passacie i jeździ.
|
|
Samko znam, pod Wegrowem jest glowna siedziba przeciez, ja tam robilem kiedys w innym aucie i bylo ok........ile zaplaciles w tym LasVegas i co ci robili w tej skrzyni?
|
|
Miałem wymieniony komplet tarczek i olej filtr, dodam ze olej zamawiali mi orginalny vw, zapłaciłem ok 1800zł, semko życzyło sobie ponad 2500, kumpel naprawiał audi w semko wegrów robili to 4 razy i nigdy dobrze, wsadził w skrzynie prawie 8 klocków i nigdy nie działała dobrze, była to skrzynia multitronic, jeśli masz jakiś wyciek to spokojnie polecam ci lasvegas, ostatnio jak byłem u nich na wymianie oleju w auci to robili skrzynię w pontiaku.
|
|
jak będziesz chciał pogadać to odezwij się na email, dam ci nr telefonu.
|
|
wiem gdzie jest firma, jak moj mechanik sobe nie poradzi to podjade.......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |