Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lekarz rodzinny |
poszukuje dobrego lekarza rodzinnego ,proszę mi doradzić , chce zmienic swojego dotychczasowego lekarza rodzinnego, jestem niezadowlona z niego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lekarz rodzinny |
polecam dr.Niebrzydowska przychodnia przyszpitalna zgrzyt hehe
|
|
Bardzo dobrym lekarzem rodzinnym jest dr.Kołodziejska (przychodnia w hotelu pielęgniarek przy szpitalu na piłsudskiego) aniaa11
|
|
Bardzo dobrym lekarzem rodzinnym jest dr.Kołodziejska (przychodnia w hotelu pielęgniarek przy szpitalu na piłsudskiego) aniaa11
|
|
dr Wysocka. przychodnia na makowej Karo
|
|
Tylko Dr Wysocka,ul Makowa. ****
|
|
tylko i wyłącznie dr.Mariusz Szewczyk,przyjmuje na Makowej lub w eskulapie a dr.Wysocka jeśli to jest ta sama co przyjmuje na pogotowiu to stanowczo odradzam-już się dwa razy przejechaliśmy na niej.
|
|
Doktor Wysocka jest taka sobie,najlepsza jest doktor Śliwecka pracuje w Remedium,niestety nie można się przepisać a bardzo bym chciała
|
|
Polecam dr. Niebrzydowska doswiadczona lekarka, zawsze da skierowanie i jest ogolnie bardzo dobrym lekarzem. Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
Dr Wysocka z Makowej ew. dr Szewczyk też z tej samej przychodni lub jak ktoś wyżej wspomniał z Eskulapu. A ja rezygnowałam z p. dr Śliweckiej i Remedium i przeniosłam się na Makową do K. Wysockiej i decyzji nie żałuje!!
|
|
Zdecydowanie dr. Szewczyk przyjmuje w Eskulapie, ale z tego co wiem to raczej ciężko się do niego dostac. Jest bardzo sumienny i dokładny a i ze skierowaniami też nie ma problemu.
|
|
Ja polecam rownież Niebrzydowską. Jest bardzo miłym i sympatycznym lekarzem i ma podejście do dzieci przede wszystkim. Można z nią porozmawiac i zapytac o wszystko.
|
|
A ja polecam mojego lekarza rodzinnego, dr Szelengowicz-Zawdzką, która przyjmuje w gabinecie Elmed na ul. Kazańskiej. Cierpliwa, dokładna, z ogromną wiedzą i podejściem do pacjenta. Rozumie ludzi :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |