Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespół Model na wesele. |
Planuje ożenek, więc szukam zespołu. Czy ktoś z forumowiczów był na weselu z wymienionym w temacie zespołem? Będę wdzięczny za uwagi i recenzje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespół Model na wesele. |
ja bylem na jednej z zabaww i ja osobiscie polecammm PROFESIONALISCI W SWOIM FACHUU.....zabawa byla przednia mimo tego ze jestem mlody i krecoo mnie inne rozrywkii ale poo chwilowymm przelamaniuu bawilem sie dobrze do bialego rana:)
|
|
polecam ten zespół, byłem na weselu z ich udziałem i było gites zabawa i oczepiny bardzo fajnie prowadzone
|
|
Polecam.Grali u mego syna na weselu.Super goście.Profesjonalni i kulturalni.
|
|
się nie podobają, jakieś do dupy są, wyglądają bardziej na jaki boys band dzast5 fajfy podniecaje
|
|
Bawiłam się ostatnio na weselu i właśnie grał zespół MODEL. Muzyka była najrozmaitsza i za to duży plus... Grali również między stołami by rozruszac gości, za to im się chwali. Przerwy robią wtedy gdy goście mają na stołach ciepłe dania :) A oczepiny też są dosc ciekawe!! Ogólnie zespół bardzo dobry i nie drogi, bo chyba ok. 2300 zł. Polecam!!
|
|
Zespół, jak zespół. Wszystko grają w stylu dance i disco polo. Nie zatańczysz walca, tanga, ani nie przytulisz się do partnerki w tańcu. Jeden wielki łomot. Biesiady mają krótkie, chociaż facet na akordeonie potrafi fajnie zagrać. Nie czepiam się oczepin, te są fajne i śmieszne. Ostatnio bawiłem się przy zespole Aplauz. Grali lepiej, mają bardziej urozmaicony repertuar.
|
|
co to jest zespol model? Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
dauna ;C
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |