Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
festyn w nowogrodzie- obok skansenu |
kiedy on ma byc jak ktos wie bo jakos mi sie obiło o uszy a nie moge \w necie znalezc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: festyn w nowogrodzie- obok skansenu |
Nowogród (20-21.06.) – XVI Ogólnopolskie Dni Kultury Kurpiowskiej http://www.rok.4lomza.pl/index.php?wiad=445 Nowogród (27.06.) – Noc Świętojańska "A NA JANA, A NA JANA" google.pl wiedzą wszystko:P
|
|
a wiecie moze czy warto tam byc?? moze ktos byl w latach poprzednich? "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
ROk temu była lipa. Dawniej było naprawdę ciekawiej.
|
|
No czyli widac jaka jest tendencja. W dobie kryzysu szkoda na taki wyjazd benzyny. Pozdrawiam Serdecznie Jakby cierpienie uczyło, to Polska byłaby jednym z najmędrszych krajów świata.
|
|
a macie informacje na temat nocy świetojańskiej w Wiźnie? :) z gory dziekuje za informacje :)
|
|
To blisko, jak jechać to trzeba być nastawiony tylko na dłuższy spacer i zabicie nudy, atrakcji to specialnych nie ma ale z braku laku jak to się mówi dobry kit, ludzi przyjeżdza sporo połażą wypiją piwo itp, są też różne występy bo przyjeżdzają zespoły z różnych stron tak że nie jest tragicznie.
|
|
Festyn w Wiźnie odbędzie się 27 i 28 czerwca na boisku sportowym za szkołą. W sobotę od 18 do 3 nad ranem gra zespół "SONET". Ponadto od godz 18 do 22 planowane są konkursy ale to już dla młodszych. W niedzielę mecz SKRA Wizna - ŁKS Łomża ( co do tego pewien nie jestem na 100%), jak będą chętni to turniej w siatkówkę plażową i pomniejsze atrakcje. Grają też jakieś mniej znane zespoły. W niedzielę impreza do 22. Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to chętnie na nie odpowiem.
|
|
A co do tego festynu w Wiźnie to co jeszcze będzie oprócz tego? Czy to będzie impreza taka jak kiedyś była? Tzn Wesołe miasteczko itp...
|
|
No niestety w tym roku władze gminy postąpiły jak postąpiły i wesołego miasteczka ani takiego rozmachu jaki był np 2 lata temu nie będzie. Ale jeśli pogoda dopisze to na pewno będzie bardzo fajnie.
|
|
Szkoda, no ale może przynajmniej pogoda dopisze:-) kaśka
|
|
Kamil2201 napisał: "W sobotę od 18 do 3 nad ranem gra zespół "SONET". [..] Grają też jakieś mniej znane zespoły." No rzeczywiście ten Sonet (co to wogóle jest???) to taka mega gwiazda że wszyscy znają. A te mniej znane to co, Budka Suflera, czy może Czerwone Gitary?
|
|
Może i nie "SONET" a "SONER" (za pomyłkę przepraszam) A gdzie ja napisałem, że ww. zespół jest jakimś zespołem znanym? Poprostu podałem nazwę i nie oczekuję, że ktoś go zna bo szczerze mówiąc sam go nie znam. I dlaczego Ty taki opryskliwy jesteś? Kolega wcześniej zadał pytanie odnośnie nocy świętojańskiej w Wiźnie to napisałem co wiem i tyle.
|
|
Z Twojego cytatu wynikało, że jest to jakiś znany zespoł, ale dobra luz ;) A tak wogóle jak bym miał ochotę wybierać się poza Łomżę na jakiś festyn to na pewno nie do Wizny na Sonety czy Sonery, w podobnej odległości od Łomży leży Kolno i tam Łzy graja tego samego dnia, chociaż nie jestem jakimś tam wielkim fanem, ale na pewno wybrał bym ta imprezę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |