Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Imprezy w Łomży - gdzie się bawić |
Gdzie się bawić aby można było klulturarnie i nie śmierdząco spędzić czas?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Imprezy w Łomży - gdzie się bawić |
w domu w kiblu. ogarnij sie czlowieku
|
|
hehe zal mi go
|
|
wszędzie fajnie można spędzić czas tylko musisz umyć w końcu dupe ;-]
|
|
hehe to masz same celne riposty xD Who's Your daddy?!!!
|
|
Oczywiście w wiadomym lokalu, na Sienkiewicza, gdzie wszystko jest the best, i w którym do niedawna osoby starsze mogły w spokoju sobie pogadać, a teraz rządzą szczeniaki. Kryptoreklama to dobra rzecz. -w nocy wszystkie koty są czarne/ ORKAN
|
|
eh nie zrozumcie mnie źle :( dawniej w Łomży były spokojne lokale -np. Czesiek a teras? :*(
|
|
amnessiamini: A teraz dobrze masz nasrane pod deklem. tw ORKAN: myślisz, że ta stuknięta amnessiamini to jakiś nick założony przez właścicieli którejkolwiek amnesi? Mi się nie wydaję, żeby tak sobie strzelali w kolano. Po drugie Amnesia na Sienkiewicza zmieniła właściciela(przez chwilę przenosiło na stronę http://amnesiaclub.pl/, a ta psychopatka od dłuższego czasu się poci na forum. A Amnesia Maxx to już chyba nie jest Amnesia Maxx tylko Maxx. ![]()
|
|
Wysoka "kultura" na forum ,az sie nie chce wierzyc ,czy to was bawi bo to jest zenujace .wypowiedzi sa chamskie i prostackie ,czy sie nie wstydzisz?
|
|
dla mnie zzenujace jest to jak ludziki sie podniecaja
|
|
Ty amnessiamini nie musisz nam sie publicznie zwierzać z tego że masz śmierdzącą dupe lub się nie myjesz...to dlatego wiecznie czujesz ten smród jak idziesz na impreze...
|
|
amnesiamini jeśli tak bardzo chcesz uskuteczniać te swoje kulawe posty to wejdz na strone amnesiamaxx.pl tam jest teraz forum napewno będziesz mogła świetnie się wyrażić u żródła zapraszam
|
|
Kulturalnie i nie smierdzaco mozna sie pobawic w kazda sobote i niedziele w klubie milano w jeziorku ;-P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |