poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zaginął pies

Zaginęła 2-letnia suczka Husky z charakterystycznymi oczami: lewe niebieskie, prawe brązowe; przy nosie ma różową łatkę a na lewej przedniej łapie łatkę po wygoleniu sierści. Suczka nazywa się Birma i nie ma obroży. Jakiekolwiek informacje proszę kierować na maila (mosses@o2.pl) lub na telefon 503135689. Z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zaginął pies

popytaj w restauracji u chinczyka :)

oooo ale śmieszne z tym chinczykiem...

Mosses napisz mniej wiecej w jakiej okolicy Ci zagineła,
pozatym podpowiem ci pewną rzecz spróbuj zostawic swoja rzecz, najlepiej jakąś część swojego ubrania w tym samym miejscu gdzie ja ostatnio zgubiłeś. U mnie ta sztuczka przszła pies grzecznie czekał na drugi dzien na mojej koszuli:)

Fiku

A ja dzisiaj widziałem jakiegoś huskiego jak szedł po chodniku na przeciwko McDonalda w stronę 4+. Nie przyglądałem mu się specjalnie. Ale nie był za wysoki. I cały brudny czy mokry...
Powodzenia w poszukiwaniach. Mam nadzieję, że się znajdzie.
Pozdrawiam!

PIES ZOSTAŁ ZŁAPANY NA UL.DŁUGIEJ I ZAWIEZIONY DO SCHRONISKA NA UL.WOJSKA POLSKIEGO.POZDRAWIAM.

ta brudna i mokra to na pewno ona ;) dziękuję wszystkim za informacje, jednak są normalni ludzie w Łomży

ja widziałam ją na dmowskiego jak biegała po takiej polance na przeciwko garaży:))

Spokojnie głodna nie chodziła , na długiej była kobieta ze schroniska i zabrała ją ze sobą, daj zać czy się odnalazła.

zaginął pies - uciekł tam gdzie mu lepiej

Bardzo dobrze, że zaginął bo mam już dość psów hodowanych tam gdzie nie trzeba ( czytaj: w Łomży, Husky męczą się w naszym klimacie, w blokach ). Może wreszcie Twój pies poszedł po rozum do głowy i uciekł na wieś gdzie nie denerwuje ludzi którzy chcą spokojnie przejść chodnikiem nie wpadając na psie kupki i nie będą zaczepianymi przez psich pupili. W Polskich miastach niczym w Chinach mogliby nałożyć wysokie podatki za psy np. 1000zł na rok to by się ludzie opamiętali z mordowaniem w czterech ścianach biednych kotków i piesków.

znalazłem już mojego pieska, dziękuję raz jeszcze wszystkim za informacje, przy okazji powiem, że w lecznicy na wojska polskiego też jest "uciekinier haskowy" lub, więc jeżeli ktoś "zgubił" swojego, to prawdopodobnie odnajdzie go lub ją w lecznicy. powodzenia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org