Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Numer |
Wygasa mi karta sim z orange. I pytanie mam za ile musze doładowac konto zeby był znow aktualny moj numer na następne365 dni??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Numer |
za milion , wystarczy wpisać w przeglądarce lub wejść na stronę Orange, tak to jest jak myślenie boli pozdrawiam
|
|
orange.pl
|
|
jesli nic sie nie zmieniło to nie ma takiej kwoty która przedłuży na 365dni kazde doładowanie przedluzy na okres ktory podany jest na karcie 25zł na miesiac dzwonienia i na 2 odbierania chyba ze w ostatnim czasie coś się zmieniło ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
wygasała karta czy skończyły się środki na koncie? ;) bo jak wygasała to doładowaniem nic nie zdziałasz, najlepiej iść do salonu ORANGE, tam napewno coś doradzą :)
|
|
Zadzwoń do Orange. Powiedzą żebyś doładował za 25 i aktywują Ci numer. Support Your Local Football Team.
|
|
wygasa nie wygasła.... Karta za 5 zl- wykonywanie połączeń 2 dni, odbieranie 10 dni; 25 zl- wykonywanie połączeń 1 miesiąc, odbieranie 6 miesięcy; 50 zl- wykonywanie 3 miesiące, odbieranie 12 miesięcy. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |