Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam pewnej osoby |
szukam dziewczyny blondynki ktora byla ubrana w zielona sukienke, widzialem ja dzisiaj w kosciele na godz. 15 w Krzyzu Sw. na poswieceniu kosciola, jak ktos ja zna to prosze o jakis namiar na ta osobe ewentualnie link na nasza_klasa z gory dziekuje za info
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam pewnej osoby |
Musiała być niezła ;-) Czemu odrazu nie podszedłeś czy coś?
|
|
wlasnie sam nie wiem, jedyne c zrobilem to przepuscilem ja jak wychodzilismy z kosciola (szla obok mnie) chcialem cos zagadac ale cos mnie zablokowalo, nic tylko zalowac ale moze ktos cos podpowie :D
|
|
Proponuje chodzić do kościoła na każdą mszę ;) Może się jeszcze spotkacie... Powodzenia!
|
|
Hehe:) musiała Ci sie bardzo spodobac:) hehe:) podaj może cos wiecej:) czy blondynka, szatynka?:) wzrost, wiek na oko, chuda czy troszke bardziej przy ciałku:) Zycze powodzenia:) moze sama poszukiwana odwiedzi ten watek:) "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
|
blondynka, wzrost okolo 170 cm, szczupla, wiek na oko 17-20
|
|
Jaki biuscik ? Jakby cierpienie uczyło, to Polska byłaby jednym z najmędrszych krajów świata.
|
|
Może zapisz się na ministranta ! napewno zwróci wtedy na Ciebie uwagę a wiadomo ,, za mundurem panny sznurem ,,
|
|
słodkie:)
|
|
nie wiem czy takie slodkie :D dobrze by bylo by znalazla soe zguba :D pozdrawiam i czekam na informacje
|
|
Macie ludzie problemy. Ja raz widziałem ładną w MPK i nie robię nagonki, kto ją zna. Jest dużo innych ładnych dziewczyn w Łomży, najprostszym sposobem w tym przypadku jest regularne uczęszczanie do kościoła. Tylko uważaj, żebyś jakieś za dużo religijnej nie poderwał. Jak jej nie spotkasz to trudno, jest setek innych. NIE RÓB NAGONKI . . . Według Twojego opisu to mogie Ci zapodac kilkanaście linków, ale nie będę robił offtopu. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Ja myślę, że to proboszcz zatrudnia czasem "statystki", żeby parafianie częściej uczęszczali ;-P
|
|
kolego to moja zona .jest zajeta
|
|
Ja też mam taki problem widziałem wczoraj w seruszku w kisielnicy dziewczyne w czerwonych stringach jeśli ktoś ją zna albo ma namiary na naszej klasie....??
|
|
załóż konto fikcyjne na NK "Parafianie św Krzyża" i zapraszaj wszystkie łomżynianki w wieku 17-20 lat ^^ moze rozpoznasz :P
|
|
Ogarnij się !>#
|
|
może lepiej jej nie szukaj he a co jeśli ją znajdziesz a ona okaże się "niefajna" ? a tak to chociaż masz fajną fazę he tak czy siak powodzenia
|
|
ja jo znam jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Jak mówisz bałeś się odezwać, a teraz chcesz link na n-k. Nie sądzisz, że to wydaje się nieco dziwne ? Żeby nie mówić wprost :] heh
|
|
Karolina twierdzi, ze jak nie umiales sie wtedy odezwac to i pozniej mialbys problem z wypowiedzeniem czegos... jest zajeta i mowi, ze pamieta cie jak przez mgle... pozdrowienia od Karoliny i ode mnie
|
|
hehehe chyba mnie szukasz:) sasiad siedział na 4lomze i mi wysłał link z podejrzeniem ze to o mnie chodzi :P http://nasza-klasa.pl/profile/11471956 To ja??? jak tak to napisz na naszej klasie
|
|
to ja.4 apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
hehe a to cyrk... To teraz lepiej chodzić do kościoła a nie po jakichś spelunach... http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Hehe:) ciekawi mnie jaki jest tego final?:) czy "zguba" okazała sie trafna?:))) Czekam na odpowiedz:) pozdrawiam:) "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
|
jak to Malinka7 to ja nie rozumiem :)
|
|
zguba odnalazla sie, a jaki bedzie final tej znajomosci pozostawie dla siebie i ..... dzieki wszystkim za info, pozdrawiam
|
|
Szału nie ma ;-)
|
|
no raczej :)
|
|
hehe juz koles sie nie cieszy jakos
|
|
http://malisz321.mybrute.com
|
|
znalazlem dziewczyne o ktora sie pytalem i zobaczymy co z tego wyjdzie a czy sie ciesze wiem tylko ja i owa zguba
|
|
haha, a pewien mój znajomy mówi, że Ciebie zna i mieliśmy niezłą faze z tego wątku dzięki za poprawieniu humoru i powodzenia -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
"szału nie ma" napisał koles któremu brak jedynki i ma szpetną twarz heh sympatyczna :)
|
|
jesli tu chodzi o Magde to chyba szkoda Twojego czasu i zapalu kolego :P just move on
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |