Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podbij.pl |
Od razu uprzedzam wszelkie debilne posty, jakoby mój post miał być reklamą serwisu. Po prostu chcę poznać Waszą opinię na jego temat. Ktoś ma jakieś doświadczenia? Wygrał, był blisko, został oszukany? Pytam, bo wydaje się to bardzo interesujące, ale zarazem pełne haczyków. Z góry dzięki za wszystkie sensowne odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podbij.pl |
haczyków to nie ma , ale wielka niewiadoma, według mnie to nie ma sensu. Lepsze są zawsze sytuacje jasne i klarowne a to, to taki totolotek.
|
|
Dalaran.... radzę Ci - nawet nie zaczynaj z tym serwisem. Fakt... możesz bardzo tanio coś kupić. Ale to tylko wtedy kiedy masz, albo niesamowite szczęście, albo jak masz mnóstwo kasy i masz w dupie, czy tym razem uda Ci się tanio kupić, czy utopisz kilkaset złotych. Jak nie patrząc kilka(kilkanaście) baranów musi się złożyć na sprzęt dla gościa, który wygrał aukcję. A już czytałem opinie, że serwis używa botów jak za mała stawka jest za sprzęt. Jak nie patrząc to jest piramida i tylko cienka linia oddziela ten serwis od przekrętów za które ludzie idą siedzieć na lata. Kilku moich znajomych na tym serwisie mocno kupowało. Każdy sobie pluje w brodę, że wogóle weszli na tą stronę.
|
|
Przede wszystkim, aby licytować musisz kupić podbicia /sms lub jeśli jednorazowo większą ilośćto przelewem, im więcej podbić jednokrotnie tym niższa cena za jednostkę/, wysokość podbicia jest zmienna w zależności od wartości artykułu-czasem podbicie wynosi 0,01 innym razem 0,5zł. Tak więc niejednokrotnie równowarość podbić przewyższa cenę sklepową. Jeśli jednak masz szczęście to możesz utrafić po okazji :)
|
|
ten serwis to jest ruletka kupujesz podbicia zeby licytować ale każde podbicie przedłuża licytacje o kolejne sekundy wiec podbijasz do czasu jak kończą ci sie podbicia wiec można zainwestować kase i ją stracić.Czysta głupota nie polecam
|
|
Szczerze.Nie ma sensu,jak masz za dużo kwitu to kup z 1000podbić i ustawiaj automaty.. Pomysłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |