Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ktokolwiek widział ktokolwiek wie |
Czy ktoś wie cos na temat Cadillaca który jeździł w okolicach Stokrotki????Może ktoś ma kontakt i moze ktoś wie gdzie można by było go obejrzeć.A tak na marginesie zajefajny krożownik jeśli czyta to właściciel to gratulije gustu i fajnie by było się nim przejechać.:DDDDDDDD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ktokolwiek widział ktokolwiek wie |
a co to za taki duży samochód, bordowy ?? widziałem go 2x na Kazańskiej -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Tak można go wynająć na wesela widziałem nie raz na mieście wizytówki właściciela.
|
|
http://samochodynawesele.tnb.pl zapraszam ;) ...czesuaw...
|
|
jezeli chcesz mi zrobic masaz to ci namiary dam spotkajmy sie na Statoil.
|
|
ale chyba nie mówisz o plecach :)
|
|
podaje namiar na krążownika który jeździł w okolicach stokrotki dnia 11.06.09 tel. 507 130 250 lub 513 755 100
|
|
Nie niechodziło mi o bordowy tylko taki beżowy sprawdzilam w internecie to Cadillac z 1960r.
|
|
dzieki wielkie
|
|
Myjnia samochodowa na Sikorskiego
|
|
A dokładnie to jest ten Sikorskiego 228
|
|
ewe oczywiście chodziło mi o inny samochód. To taki duży amerykański samochód, pół ciężarówka, dokładnie to DODGE DURANGO coś takiego: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=652684070 wygląda bardzo okazale, fajny wóz -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Jestem właścicielem wspomnianego Cadilaca 1960r.Kontakt pod numerami tel 0507130250 lub 0513755100.Samochód można oglądać na Sikorskiego228.Szczegóły wynajmu pod tym samym adresem.
|
|
ale reklama... zalozyciel tematu i cudem odnaleziony wlasciciel, to swierze rejestracje na forum. oboje z hosta ---.adsl.inetia.pl dziwne... jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wiesz co ty masz gorszy dzień dzisiaj chyba jak nie masz nic lepszego do roboty jak tylko adresy śledzić weź sobie lepiej w nosie podłub może coś ciekawszego znajdziesz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |