Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brak....ławek?!!! |
Realizuje się ostatnio wiele inwestycji rekreacyjnych dla mieszkańców a brak jest podstawowych przyziemnych obiektów jakimi są ...ławki do siedzenia. Jest to antyreklama naszego miasta. Przykłady: w parku im.J.Pawła ławek jak na lekartwo, kilka zdemolowanych ,,leżanek" i kilka rozrzuconych normalnych w dużych od siebie odległościach ; w parku przy drzewnej tak samo; w ciągu spacerowym na grobli jednaczewskiej tak samo; na byłej strzelnicy poza długą... ławą chyba tylko dla kibiców oraz mini ławą przy skay-parku nie ma żadnych miejsc siedzących a są to miejsca nie tylko dla rowerzystów, spaceruje tam wiele Łomżyniaków pragnących odpocząć na przysłowiowej ławeczce. W innych miastach jak np. w Krakowie i nie tylko, w parkach ławka przy ławce!!!. Co na to władze miasta?! Czyżby takie inwestycje do siadania nie mieściły się w realiach światłych umysłów naszego ratusza i zrujnowałyby jego budżet?!!! Dużo się robi ale nie dla ludzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brak....ławek?! |
Popieram!!! Wczoraj byłam z dziecmi na strzelnicy i nie było gdzie posiedzieć jak dzieciaczki się bawiły. Brak mi również ławek na placach zabaw ( Perspektywa ) .
|
|
Re: brak....ławek?!!! |
dokładnie, podpisuje się pod tym -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Ja rowniez podzielam zdanie autora, trafna uwaga!
|
|
Trzeba było nie demolować ławek!Teraz wielkie zdziwienie że nie ma gdzie tyłka posadzić. Jak się dba tak się ma!!!!!!!!!!!!! ewa19
|
|
Nie zrozumiałeś tematu, ławek nikt nie demoluje a ,,leżanki" w parku J.Pawła nie nadają się do siedzenia wrosły w ziemię i maja chyba ze 20 lat , ich po prostu nie ma albo stoi kilka ...betoniaków dla zamydlenia oczu. Ludzie chodzą i i szukają wolnych ławek!!! Strzelnica to kolejny temat ,,park wypoczynku" ale nie dla wszystkich.
|
|
I koszy na strzelnicy brakuje, w parku też.
|
|
Ja chciałbym jeszcze powiedzieć że pod blokami też brakuje ławek (niema nawet jednej) i dzieci siedzą na schodach od klatek.
|
|
strzelnica nie jest chyba jeszcze skonczona jak sie nie myle...
|
|
Ławka pod blokiem za czasów mojego dzieciństwa to było główne miejsce spotkań i spędzania czasu latem, gitara, karty, ajj.....
|
|
dokładnie. ławek nie widać (Perspektywa) , a potem władze narzekają że młodzież stoi pod klatkami i na klatkach. Wiec może szanowne władze powiedzą gdzie mają stać. Niby tak dbają o nasze osiedla a nie potrafią zapewnić podstawowych rzeczy. WSTYD !!
|
|
A po co młodzieży ławki. Siadają na oparciu, na siedzisku naplute, nacharkane, od śliny błoto na ziemi. Grzędy takie jak dla kur trzeba budować dla młodych, nie ławki.
|
|
Ja np. mieszkam w centrum i niema ławek!
|
|
ławki są nie tylko dla młodzieży ale i dla ludzi starszych i emerytów pragnących odpocząć na łonie natury. A ławki ...leżanki bez oparcia w parku J.Pawła to chyba ewenement na skalę kraju!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |