Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brak świała na ulicy |
Na osiedlu Zawady od tygodnia nie ma światła na ulicy Chciałem się spytać gdzie jeszcze w mieście magistrat szuka oszczędności na oświetleniu, bo to już trzecie zaciemnienie w tym roku. Proponuje aby serwis 4lomza zatrudnił reportera do wyjaśniania takich spraw :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brak świała na ulicy |
mógłbym sie tym zająć ale kto mi za to zapłaci ;-DDD daj pan spokój.....
|
|
Jeseli sugerujesz swoja wypowiedzia ze jestes reporterem, to chyba z Dziennika :P "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
na Kołłątaja nie ma nagminnie światła, nie wiem za co my płacimy, chyba za kradzieże samochodów w tych ciemnościach, wypadki i za napady, bo wygląda na to, że nie za prąd, trzeba w końcu zrobić z tym porządek bo strach się poruszać po ulicy
|
|
a poco wam swiatło? wazne ze czeczenom podnosi sie zapomogi
|
|
już myślałem, że czeczeni wyjechali z miasta bo dawno o nich nie pisałeś
|
|
pod latarnio najciemniej jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
aa ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Lepiej świrem być o świcie, niż bezdomnym w Madrycie.
|
|
Na wsiach zawsze wyłączają. Zgłoś się do swojego Wójta.
|
|
ale za to mam tablice BL ciężko mnie odróżnić od "niastowego"
|
|
no bez ktiu swiatla nie ma teraz u nas, w nocy wstalem okno otworzyc to myślałem że zaćmy dostałem tak ciemnica .... aha i sprostowanie chodzi o "ul.Zawady Przedmieście" a nie o "Zawady wieś"...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |