Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
konkurs ecoKlaps |
Witam, temat z prośbą. Wysłałem Film do konkursu ecoKlaps oto link http://ecoklaps.pl/eko_w_60s/ No i nie ukrywam, liczy się każdy głos. Proszę obejrzyjcie film jeżeli będziecie zdania że warto zagłosować, to proszę was o to :) Dzięki za każdy głosik :) Pozdrawiam Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: konkurs ecoKlaps |
a masz na zachęte ode mnie poleciał jeden głos:)
|
|
JAsne, plusik.
|
|
Dzięki śliczne za tak dobry początek :) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
+ :) fajny filmik
|
|
ode mnie tez masz glos ****
|
|
Ode mnie też poleciał "+"... Dzień bez przekrętu, to dzień stracony :-)
|
|
Bardzo fajny filmik :) Gratuluję i oczywiście zagłosowałam :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
A masz i ode mnie za ciekawą koncepcję :) Mam nadziję, że zachęci do podobnych inicjatyw ;]
|
|
Za każdy głos dziękuję:) I mam nadzieje że filmik się podoba :) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
dzieki za wsparcie waszymi glosami :) I jak mógłbym prosić o powtórkę w dniu dzisiejszym :) Z góry dzięki :) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
w koncu to 5 sekund:)) filmik niczego sobie, plusik oczywiscie:)
|
|
No właśnie to tylko 5sekund :) z obejrzeniem 65s:) Zapraszam do oglądania i oceniania http://ecoklaps.pl/eko_w_60s/ Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
A każdego dnia możecie oddać jeden głos... Dzięki wszystkim za Pomoc :) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
A każdego dnia możecie oddać jeden głos... Dzięki wszystkim za Pomoc :) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
a co mi tam masz i odemnie
|
|
świetny film! gratuluję pomysłu! a głos oczywiście oddałam :) pozdrawiam.
|
|
Ja w 60sek z pewnoscia oddam glos ;-)
|
|
ode mnie również głosik poszedł :) ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Niech Ci będzie, skoro ma pomóc to jeszcze raz kliknełam :)
|
|
masz i ode mnie
|
|
ja też dałem głos
|
|
no prosze jak milo popatrzec jak wszyscy dobry uczynek blizniemu robia ;)
|
|
dobry uczynek nic nie kosztuje :) dlatego i dziś poszedł głosik ode mnie :) ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Dzieki wszystkim za głosy :) Głosować można do 17 czerwca :) Jeszcze raz DZIĘKI Pozdrawiam Link http://ecoklaps.pl/eko_w_60s/ Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
proszę bardzo !!! ja też oddałem głos ( ciekawi mnie jak podzielisz sie z nami nagrodą ;-) )
|
|
hmmmmm zastanówmy się..... W sumie bardzo dobry pomysł, może burza mózgów... Kto ma propozycję podziału nagrody.. Kto bierze kabel od ładowarki ?? Heehhehehehe Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Ładnie filmik zrealizowany, głosik poszedł. Mały minus za słowo SŁOŃCE - powiedziałeś słonce.. ;) to taki nasz podlaski akcent chyba :) Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
No właśnie dlatego wole montować i filmować, niż występować. Lepiej czuję się po 2 stronie:P A czy to wina akcentu... raczej niedbałość w potocznej mowie nie zwraca się na to uwagi :) Ale dzięki za uwagę jak bede coś podobnego realizował bardziej przyłożę się do dykcji... Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
a kto weźmie pudełko? :D Głosik ode mnie :) ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
WoW... Respekt dla WAS Tyle głosów po tak krótkim czasie- nie spodziewałem się :) Dzięki :) Pozdrawiam Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Dziś rano pojawił się nowy film... Niewątpliwie to czarny koń tego konkursu... w przeciągu 2 godzin zdobył aż 100 głosów.... WoW Jeżeli uważacie ze jest to ten film idealny tu jest link: http://ecoklaps.pl/eco_spokoj___szukaj_tlenu_poza_miastem/ Jeżeli jednak uważacie, że mój film jest choć odrobinę lepszy, proszę link: http://ecoklaps.pl/eko_w_60s/ Macie jeden głos dziennie:) no chyba że macie neo... STOP dzieciom NEO Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Masz 400 i nie marudź ;)
|
|
No już trochę więcej :P Może marudzę ale dzieci NEO są mocne :P Nakręcą kotka i jazda :) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Kurde a u mnie wychodzi że niemogę oddać głosu . Co jest?
|
|
Możliwe że już oddałeś jeden głos :) Można głosować na jeden film i to raz dziennie. Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Nie no koleś jest dla mnie bogiem NEO Zobaczcie na to : http://ecoklaps.pl/eco_spokoj___szukaj_tlenu_poza_miastem/ Czy to jest takie niesamowite? Czekam na wsze komentarze... Adres na mój filmik znacie :) Pozdrawiam... Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
nagroda warta uwagi wiec i w środkach koleś nie przebiera ...
|
|
Pozostaje nam tylko oddawanie glosow na filmik ktory na to zasluguje :) dzis kolejny glosik odemnie dla sz4k4la :) ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Hej, ma ktoś jeszcze ochotę zagłosować?? Ja nie jestem w stanie nabijać sobie głosów... mogę liczyć tylko na to że wam się to podoba... Pozdrawiam i dzięki za POMOC... Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Wrzuciłem też 2 filmik: Link: http://ecoklaps.pl/badz_eco140/ Proponuje tez filmik z jajem:) mieli ciekawy pomysł : http://ecoklaps.pl/ecoman___zaginiony_tlen/ Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
No i ponownie o sobie przypominam :P Ale to już ostatni raz :) I tak konkurs opanowali posiadacze Neostrady:) Link do mojego filmu to : http://ecoklaps.pl/eko_w_60s/ Proszę o głosy: głosować można do 17 :) Dzięki wszystkim za głosy, a także tym którzy tylko zajrzą. Pozdrawiam Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
no i pozamiatane ;-( 600+ mój 1 przeciw 2863 bez szans ....
|
|
Nie koniecznie :) Internauci wybierają jedną nagrodę... 2 kolejne Jury A głosowanie trwa do 17 czerwca Wasze głosy są dla mnie bardzo ważne. Wiem że nie jestem w stanie dogonić czołówki w głosach. Ale wiem że sam ich sobie nie nabiłem :) I to dzięki wam i innym którzy trafili na tamtą witrynę przekroczyłem już 600 :) Dzięki za głos :) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Lektor sepleni, ale głos oddałem. VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Oj nawet nie wiedziałem że mam taką wadę wymowy :) Ale chyba jeszcze da sie mnie zrozumieć :) dzieki za głosik Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Masz świetny głoś :) heh niektórzy mogą ci go tylko pozazdrościć +głosik ode mnie ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |