Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńska policja złapała dwóch 18 latków.... |
Łomżyńska policja złapała dwóch 18 latków, mieli przy sobie DWIE torebki marihuany. To przeczytajcie artykuł i zobaczcie czym różnią się te torebki..... http://www.podlaska.policja.gov.pl/index.php?idkat=315&idart=2764 To teraz są takie możliwości: - tylko jeden z nich miał, a drugiego tak dla zasady dojechali - jedną torebkę wzięli na "własny użytek", a coś musieli pokazać - ściema, że znaleźli tyle, a chcą się pokazać jakich dilerów złapali - co by to nie było to policja lubi "kolorować" swoje dowody w photoshopie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńska policja złapała dwóch 18 latków.... |
Fajne odbicie lustrzane jednej torebki. Faktycznie trzeba być policjantem żeby się nie kapnąć :)
|
|
Fakt.One są identyczne! Torebka była inna,ale lecą w hu*ja. LEGALIZAJCJA!!! Pomysłowo.
|
|
hahaha
|
|
kxxn jak wklejasz zdjecia?
|
|
Do policyjnego grafika: Wyrażam zgodę na używanie poniższego zdjęcia na wszelkim polu eksploatacji tj. internet, prasa, tv itd. Polecam również zmienić treść artykułu na Waszej stronie na taką treść: "Złapaliśmy dwóch zwyrodnialców prawdopodobnie zorganizowanych w grupę przestępczą. Znaleźliśmy przy nich znaczną ilość środków odurzających prawdopodobnie służących na handel. Prezentujemy zdjęcia materiału dowodowego:"
|
|
Tak długo się jeszcze będzie działo dopóty, dopóki w pracy Policji i Prokuratury najważniejszy nie będzie człowiek, ale statystyka. A swoją drogą, zdjęcia na stronę to pewnie poszły z sieci, nikt przy zdrowych zmysłach trawki by nie fotografował, tym bardziej, że jak widać powyżej na forum mamy wybitnych ekspertów:)
|
|
Ahmed - zdjęcia są ze strony policji. Możesz zobaczyć w artykule. A skoro to nie te torebki to po co je tam wklejają i jeszcze przeróbki w photoshopie robią? VizeV - robisz tak: [ img ]http://linkdozdjecia.jpg[ img ] Tylko spacje usuń....
|
|
Zadzwoń do CBŚ może dostaniesz nagrodę ;) za odkrycie spisku - i pomyśl czy dowody rzeczowe się upublicznia ??? A chłopaki będą mieć miękko za brak "luzu" ;) ;)
|
|
się nie zdziwie jak CBS robi podobne numery.... To nie pierwszy przypadek z przeróbkami w photoshopie..... http://img45.imageshack.us/img45/9665/narkotykics4.jpg
|
|
Tu na tym forum wisi wątek:Test psychologiczny multiselect, założony przez jakąś ciemną MasęViV. Poczytajcie, a zrozumiecie, dlaczego policja jest taka durna. 99% wpisów wykonali niedorozwoje. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
HAHA! Jełopy... Przecież to logiczne,że nikt nie będzie wam wrzucał prawdziwych fotek torebek z marichuaną!Te zdjęcia mają charakter informacyjno/pokazowy i wcale nie muszą być oryginalne!Ważne jest,że osoby posiadające narkotyki zostały zatrzymane,a nie wygląd ich torebek z marichuaną... A pan panie LOBO(i reszta internetowych dzieciaków) macie jakieś wąty do roboty,którą ja wykonuję!? Ciekawe jacy bylibyście rozgadani jakbyście stali ze mną twarzą w twarz podczas interwencji... Robota w policji daje stabilizację i stałą pensję co miesiąc czego wasi prywaciarze nie mogą wam zapewnić,a poza tym to 3/4 z was pewnie nawet nie pracuje,tylko jest na utrzymaniu rodziców,więc nie pierdolcie mi tutaj dzieciaki o robocie w policji skoro nie macie o niej zielonego pojęcia!!!!! Pozdrawiam serdecznie :)
|
|
A nie mówiłem? - ciemna masa. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
MasaViV to może ten słynny hiphopowiec z Olsztyna, który zasłynął z tej piosenki jak to mu źle w policji Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
No proszę, mówili że do policji będą przyjmować z minimum średnim wykształceniem, a co widać z wypowiedzi MasaViV to albo brakuje wykształcenia albo kultury słowa i dobrego wychowania a tak apropo tej wypowiedzi że materiał dowodowy a zdjęcia dla mediów to zupełnie co innego z tym się zgodzę, ale żeby publikować w mediach rzekomy materiał dowodowy i robisz to w lusterku to jest naprawdę godne pożałowania i faktycznie brak wykształcenia jakiegokolwiek doświadczenia w tej dziedzinie nie wspominając już o profesjonalizmie.
|
|
MasaViV: wypowiem się za siebie. Jeżeli o to chodzi to ja nie mam "wątów" do Twojej pracy, ani pracy innych policjantów. Nie jestem z pokolenia "HWDP" i nie uważam, że policja "to największe szkodniki społeczności" i że tzw "spisywanie" to najgorsze zło jakie może się przytrafić. Wręcz przeciwnie. Temat założyłem nie po to, aby wyśmiewać pracę policji, bo ją szanuję, natomiast to co jest robione ze zdjęciami jest śmieszne. A po tym co się działo w opublikowaniu tych zdjęć myślę, że ociera się to o granice prawa, a przynajmniej "dobrego smaku". Czemu to ma służyć? Mówisz, że to nigdy nie są prawdziwe zdjęcia dowodów. Tu się niestety mylisz. Link do większego rozmiaru To jest oryginalne(przerobione w photoshopie) zdjęcie dowodów, które notabene znalazło się w kilku serwisach internetowych(większość została usunięta po informacji, że jest przerobione). A teraz cytat rzeczniczki KGP: Cytat: Link to artykułu: http://www.alert24.pl/alert24/1,84880,5671094,Policja_przerabia_zdjecia_w_Photoshopie_.html Czyli po tej wypowiedzi wnioskuję, że nie można czegoś takiego robić. Zwłaszcza, że to są oryginalne zdjęcia(ale przerobione przypominam przez policję). To ma służyć temu, żeby opinia publiczna tych ludzi uważała za większych bandytów? Czy jak? A może jak przekroczę prędkość o 5km/h to na stronie napiszą, że kxxn przekroczył prędkość o 200km/h?! I jak to powiedziałeś - nie ważne ile przekroczył - ważne, że pirat złapany? A co.. niech ludzie myślą, że to pirat drogowy i dodamy jeszcze, że nawalony jechał, bo to nic nie zmienia, a ludzie będą gadali że policja świetnie działa. To są zdjęcia dowodów znalezionych przy tych osobach(nie chce ich usprawiedliwiać, jak złamali prawo to niech odpowiadają), które są cytowane na wielu portalach informacyjnych, a policja sobie je przerabia w photoshopie, żeby ich praca w oczach ludzi lepiej wyglądała? To jest zwykłe kłamstwo... Druga sprawa - MasaViV - nie wiesz kto jest po drugiej stronie. Jesteś "młodym" policjantem, więc proszę Cię o jedno - nie przeklinaj i nie przyznawaj się do bycia policjantem w jednym poście - hańbisz mundur.
|
|
@ MasaViV na interwencji tylko cwaniaki a po cywilu masz obsrane majtki. Tyle zakało rodziny!!
|
|
Spotkania z policja ogolnie nienaleza do przyjemnych hehe potrafia nawet wsadzic na 24 za niewinnosc tak jak mnie to spotkalo. Tylko dlatego ze przechodzilem se w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiednim czasie. Do tej pory nieznam uzasadnienia pod ktorym mnie aresztowano bo nikt z panow nieraczyl mnie nawet poinformowac. Niebede tu wspominal o kulturalnosci funkcjonariuszy bo akurat to nieliczni potrafia rozmawiac z ludzmi normalnie a nie rzucac bluzgami i obrazac obywateli ;]
|
|
MasaViV "...Ciekawe jacy bylibyście rozgadani jakbyście stali ze mną twarzą w twarz podczas interwencji..."- tak sie zastanawiam co miales pan na mysli piszac te slowa bo jak na moja rozkmine to tak jakbys pan ostrzegal zeby pana unikac bo moze byc pan niemily wrecz agresywny, szczerze to niebylbym rozgadany bo niemialby z panem o czym rozmawiac ;]
|
|
Proste, nalezy korzystac z dobr nowoczesnych technologii. Nagrywac video lub chocby tylko audio. I tepic takich pseudo policjantow ktorzy maja sie ponad prawem. Media donosza dosyc czesto o ich wybrykach i wyrokach sadowych. Papa duma i papa emerytura. A we wiezniu... hehehe... sama radosc. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Masaviv to widze ze w policji sie zle dzieje i cos z tą pensja słabo skoro szukasz frajera na zurzyte opon. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=195778&t=195778
|
|
poprzeczytaniu waszych postow przypomniala mi sie historyjka... jakis czas temu dostalem mandat (moim zdaniem nie slusznie,wystaczylo by upomnienie). po wypisaniu go podziekowalem ladnie i zyczylem milego dnia, a policjantka zwiaslila tylk morde i zamknela okno. przeciez z zalozenie sluzba policji ma na celu chronic bezpieczenstwa i sluzyc dla spoleczenstwa a nie byc takim wsiurem... to prowadzi do instrumentalizacji prawa.... policja w polsce to nic dobrego, tylko patrza gdzei i kogo by tu upierdolic... pozdrawiam
|
|
MasaViV : moze i podczas interwencji w swoim żółtym staniku jesteś kozakiem, ale co z tego jak bez munduru musisz chodzic z glowo schowaną miedzy nogami bo cie ludzie palcem wytykaja że siersciuch jesteś, dzieci sie z ciebie smieja i od malego juz wiedze ze jestes tylko sprzedajna k***ą. 3m sie krawężniku.
|
|
"Policja to prawdziwa legalna mafia, maja chronic prawo a sami te prawo lamia" aut. Bilon White Power, White Praid
|
|
Ehhhh.... widzę podmienili fotkę tych torebek na odznakę.... Swoją drogą to musi o czyś świadczyć. Może, że znowu popełnili błąd przerabiając zdjęcia.
|
|
przepraszam za błędy, pisałem w pospiechu ;)
|
|
Aha.... dla zainteresowanych: obecne zdjęcie, które teraz jest odznaką było tym zdjęciem:
|
|
:D dobrze chlopaki tak trzymac niedajmy sie siersciuchom hahaha
|
|
;)
|
|
[ img ]http://www.render.pl/pics/ogolne/policja.jpg[ img ]
|
|
http://www.render.pl/pics/ogolne/policja.jpg
|
|
VizeV: przepraszam, bo źle Ci napisałem.... to piwinno być tak: [ img ]http://www.render.pl/pics/ogolne/policja.jpg[/ img ] z ukośnikiem w sensie(i bez spacji)... Jak piszesz posta to kliknij w "podgląd" to będziesz wiedział, czy zadziałały tagi...
|
|
kxxn nie moge wkleic..co robie zle?
|
|
no teraz śmiga Dzieki kxxn
|
|
VizeV: tak musi być: [ img ]http://www.render.pl/pics/ogolne/policja.jpg[ /img ] tylko spacje usuń....
|
|
:-) nie ma problemu :-)
|
|
czyzby usunięto ze strony policjii felerne zdjęcie ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Jak wiadomo wszystkim zarówno policja i inne służby mundurowe są niezbędne, ale to co napisał MasaViV to nie wiem czy jest godzien nosić ten mundur. Określę to jako rodwialer bez wychowania (jak nie da się złapać i zamknąć do schroniska to uśpić) i słuszna racja, masz stabilną finansowość, tylko nie zapomnij gówniarzu że za pieniądze podatników i tak samo masz nad sobą wyższą władzę, więc nie podskakuj. A co do twego nicku to zamiast MasaViV to było sobie wpisać ciemna masa, a byłoby wszystko wiadomo. P.S. Takim poglądem i wypowiedzią tworzysz nienajlepszy pogląd i opinię na służby mundurowe, sam widzisz jakie są wypowiedzi, więc taborecie zastanów się co piszesz, bo będąc nawet twoim kolegą to bym cię zninczował, bo psujesz opinię innym, siejąc te chłamy bzdur. Może kiedyś gdy werbowali do gestapo czy podobnych służb to miałbyś duże szanse, a preferencje na pewno, lecz te czasy minęły.
|
|
"A pan panie LOBO(i reszta internetowych dzieciaków) macie jakieś wąty do roboty,którą ja wykonuję!? Ciekawe jacy bylibyście rozgadani jakbyście stali ze mną twarzą w twarz podczas interwencji" Ciekawe jaki byłbyś rozgadany gdybyś ustał z kimś na przeciw bez munduru i pałki. Ale cóż wybaczmy mu. Musi się zrewanżować za zabierane kanapki i siniaki z dzieciństwa. A to jest najprostrza droga. "Nigdy nie zejdę na psy..." Support Your Local Football Team.
|
|
Ooo! znowu zatrzymali jakis lomzynskich" GĄGSTEROW":))? No to teraz reszta niech juz pakuje manatki bo zaraz beda nastepnych zamykac to jest reakcja lancuchowa jak zatrzymuja naszych lokalnych twardzieli to wiadomo ze na nich sie nie konczy bo oni maja miekke dupy:)) ale na miescie w 20stu to same batmany i supermeny:))) bo sprzedali po torebce zielonego:)))))
|
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6714563,Jak_policja_w_photoshopie_rozmnozyla_marihuane.html znów słynna Łomża z jakiegoś "wyczynu"
|
|
a ja ze swojej strony polecam http://video.google.com/videoplay?docid=-8077200685820665259 film ponad 90 minut, ale naprawdę warty obejrzenia.
|
|
widze ze masa sie nie wypowiada juz na ten temat hehe zostal pojechany i sie spizdzil i nie wie co powiedziec haha a sam wspominal ze taki rozgadany na interwencji i wogle ;] to sie chlopak zdziwil jak go spoleczenstwo zjadlo haha
|
|
Spoko spoko panowie, MasaViv na bank jest od 11 czerwca (ostatni i pierwszy za razem jego post) na służbie. W państwowej też nadgodziny się jeb...e jak i u prywaciarzy. Napewno jak wróci to coś odpisze. Toć to policjant!!! Po szkole i wogóle!
|
|
massa napisal:A pan panie LOBO(i reszta internetowych dzieciaków) macie jakieś wąty do roboty,którą ja wykonuję!? Ciekawe jacy bylibyście rozgadani jakbyście stali ze mną twarzą w twarz podczas interwencji... no tak bo policjant twarza w twarz z malolatami i odznaka czuje sie jak straznik teksasu nie??? tacy wielcy sie czujecie bez komentarza 3/4 z was sie nadaje na zbiory salaty do neimiec a nie do policji i tyle w temacie widze czesto jak po lomzynskich lokalach twoje ziomy z policji nacpane baluja ale to chyba nie torebki z fotoszopa jak szanowac prawo w panstwie bezprawia .... Who's Your daddy?!!!
|
|
miles85 idealnie to ujoles :D powieram w 100000000000000000000% :D pozdrawiam White Honor, White Praid
|
|
Macie złe wyobrażenie o policji... ale nic dziwnego... większość z was to gówniarze, którzy jarają szlugi za rogiem szkoły i jak widzą radiowóz to zwiewają gdzie mogą i ta druga część to banda jełopów i kozaków nafaszerowanych tabletami z siłowni które pozżerały im mózgi. Myślicie, że takie kozaki jesteście bo pare w łapach macie :) śmieszne. Większość z was pewnie nie jedno ma na sumieniu i pewnie miała też doczynienia z policją więc teraz się wyżywa na tym forum po jednym poście jakiegoś policjanta! Skąd wiecie że to policvjant który z pałą lata i w kamizelce odblaskowej chodzi! Nie macie pojecia o czym mówicie... żal słuchać i czytać takie brednie :) powodzenia w dorosłym życiu dzieciaki :)
|
|
k89 - a powiedz mi, że MasaViV bardzo ładnie swoją wypowiedzią reprezentuje policję. Ja już mówiłem, że nie mam nic do pracy policji. Sam znam wielu policjantów(kilku z nich czyta to forum), ale żaden się nie wypowiadał tutaj jak to zrobił MasaViV. A co on może robić po kilku miesiącach w policji? W kryminalnej nie jest na 100%. I co mają pomyśleć o nim zwykli obywatele? Pewnie, że to idiota jest. Ja nie mówię, że policja to głupki, czy coś, bo tak NIE JEST. Ja mówię, że MasaViV na forum nie reprezentuje najlepszej postawy jako policjant. Starałem się to delikatnie ująć.
|
|
Każdy człowiek swoja wypowiedzią reprezentuje tylko siebie i swoją osobę a nie społęczność w jakiej się wychowujemy czy żyjemy :) Ja nie powiedziałam że pan MasaViV się ładnie wypowiedzial :) Ale wy zwinczowaliście za to całą łomżyńska policję. Ps. Pomyślmy za nim cos powiemy a nie na odwrót :)
|
|
k89 - no ok. Przecież ja nie mówię, że policja jest zła bo trafił się jeden... o niższej kulturze(MasaViV). Widzisz, to tak łatwo się mówi, o Polakach się mówi, że to złodzieje, pijacy, niewykształcone robole(taką opinię też słyszałem), bo kilka procent Polaków wyjechało za granicę. Mówisz, że MY POJECHALIŚMY całą łomżyńską policję. Z moich ust nie padło żadne słowo krytyki w kierunku łomżyńskiej policji. I nie padnie. Ja dobrze przemyślałem co chce powiedzieć zanim założyłem temat i dalej się tego trzymam - przeróbki w photoshopie to przegięcie, jedna taka sprawa była i rzecznik policji za to przepraszał, bo jest to zwykła manipulacja. A praca policji to inna sprawa i nie mam do niej zastrzeżeń.
|
|
i o to chodzi :) dzięki za wyjaśnienie
|
|
Po pierwsze primo: nie zlinczowaliśmy (zwinczowaliśmy?) całą łomżyńską policję, napisałem o gościach piszących na wątku: Test psychologiczny multiselect, a to chyba nie są policjanci?? jeszcze i daj Boże nigdy! Po drugie primo: kto umieścił w necie tę sklonowaną torebkę z marychą - my czy ktoś z łomżyńskiej (podlaskiej?) policji. Więc co, mamy bić brawo??? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Lobo poprawiaj swoja żone dziewczyne albo rodzine ok? a nie mnie :) dzieki z góry
|
|
Spadaj. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |