Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jański |
Mam pytanie do osób które się uczą lub uczyły w Jańskim ''Liceum'' jak w tej szkole jest ? z poziomem nauczania z nauczycielami i uczniami ? Dziekuje za wszystkie informacje .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jański |
hehe nie marnuj sobie lat liceum w tym czyms nazywanym szkola tam jest tragicznie kto tam pujdzie wie jak sobie zmarnowal te 3 lata ehh ja na szczescie juz skonczylam to szkole i gdybym miala cofnac sie i wybrac od nowa szkole to trzymala bym sie od janskiego z daleka jest nowa dyrektorka ktora zachowuje sie conajmniej jak dyktator moze wyrzucic cie ze szkoly za byle co bo jej sie tak bedzie podobalo uczniowie zamykni sa tam jak w klatce dyrektorka biega za kazdym po calej szkole nawet do kabin w lazience wchodzi hehe ogolnie cyrk
|
|
ta szkoła to tragedia, naprawde -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
A ja wspominam ją bardzo fajnie. Skończyłem to liceum 2 lata temu, z dobrymi wynikami, zarówno na świadectwie jak i na maturze, nie miałem żadnych problemów z dostaniem się na zaplanowane studia. Ogólnie jestem zadowolony. Minusem może być tylko to, że nie ma tam tyle ludzi co w szkołach publicznych.. ale do tego można przywyknąć :) Ja się nie nudziłem ehehe
|
|
to burdel na kółkach
|
|
Pojawiaja sie opinie, ale brak jakiekolwiek uzasadnienia :) ech.. i weź tu dyskutuj... :D
|
|
do Szanownej Panny Juli90... Juz po stylu Twojego pisania widać, że najwyraźniej byłaś w szkole nie dostatecznie "ścigana"...efektów żadnej szkoły nie widać ;) Czasem miałam okazję "podziwiać" niektóre panny z tejże szkoły - mowiąc szczerze, człowiek ma wrażenie, że znalazł się w zoo ;) I powiem, Ci moja droga jedno - tejże właśnie Pani Dyrektor powinnaś być wdzięczna...że nie dopuszcza do całkowitego "rozjechania" się całego Waszego "towarzystwa"... Ja nie wyobrażam sobie pracy z taką młodzieżą, z jaką niestety mamy czasem dziś do czynienienia... Myślę, ze wiele osób w mieście wie, że ta szkoła stała się "zesłaniem" dla większości "niechcianego" w mieście towarzystwa...i dla panien Twojego pokroju jest jedyną szansą na skończenie jakiejkolwiek edukacji na poziomie szkoły średniej... Bo niestety, zapominacie Panny zbyt często, gdzie kończy się dobry gust i kultura... Osobiście uważam, że osoby pokroju Pani Dyrektor tego liceum powinny być nagradzane MEDALAMI conajmniej, za to, ze właśnie na taką "młodzież" chce im się marnować nerwy...i mają jeszcze jakiekolwiek zacięcie, żeby Was w życie wyprowadzać... Ja jestem ze starej szkoły Bernatowicza - tam dopiero wiedziałabyś, jak można mieć dyscyplinę... I kazdy z nas wiedział, gdzie jest jego miejsce... Ty, moja droga, najwyrażniej ruszasz w życie...totalnie zagubiona... A może, zamiast dziekować, oficjalnie, na forum, za koniec swojej "kariery" w tej szkole.....powinnaś się nam nieco dłużej zatrzymać...i posłuchać osób, które w sumie, nie wiem czasem czemu...w imię czego....walczą o Ciebie... Kiedyś może to do Ciebie dotrze.... oby nie było za późno...
|
|
hehe droga luska30 ze sposobu moje pisania wywnioskowalas jaka jestem osoba?? nieudawaj madrzejszej niz jestes chcialas pokazac swoj pseldo wysoki poziom a niestety wyszlo inaczej po pierwsze udzielalam informacji o tej szkole osobie ktora sie wlasnie tego chciala dowiedziec a jesli ty tak sie szczycisz tym bernatowiczem to siedz tam i niewypowiadaj sie o czym o czym wogule nie masz pojecia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |