Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Speed serwis rowerów na bema 1 |
Witam Czy ktoś może orientuje się jakie są godziny otwarcia tego serwisu chodzi mi głównie o godziny otwarcia w dni powszednie(dokładnie ten piątek)?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Speed serwis rowerów na bema 1 |
raczej od 10ej do 18ej. ____________ w życiu są lepsze i gorsze dni :)
|
|
Koleszka tak Ci rower naprawi ze jeszcze z 10 razy z nim do niego przyjdziesz a potem kupisz nowy :)
|
|
dziękuje jasiu ;]
|
|
A może polecisz jakiś inny serwis tam gdzie naprawią go porządnie,szczerze mówiąc kiedyś tam rower naprawiałem i po jakimś czasie rzeczywiście znów sie rozwalił no ale myślałem,że to tylko u mnie tak ;]
|
|
Serwis jest też na ulicy Spokojnej, czasami naprawiają też w rowerowym na Sikorskiego
|
|
Swego czasu za naprawę rzeczy u tego znachora zapłaciłem 250 zł, po roku zapłaciłem za to samo około 50 zł w innym serwisie, tym koło alkoholi świata. Tam znajdziesz fachową pomoc w normalnych cenach.
|
|
ten koleś koło alkoholi świata to cwaniaczek jakich mało i zaciąga jakby z Białegostoku był, synowi naprawił łańcuch to w połowie drogi pekł,i dzieciak musiał znowu prowadzić rower
|
|
Łańcuchy rzadko kiedy się naprawia, ponieważ tracą swoją wytrzymałość. Niemniej jednak gratuluję synowi depnięcia, bo zerwać łańcuch to mało kto potrafi :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |