Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chciała się wykupić stówką, teraz grozi jej nawet do 10 lat więzienia |
KOMEDIA Z TEGO WSZYSTKIEGO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chciała się wykupić stówką, teraz grozi jej nawet do 10 lat więzienia |
Za mało oferowała po prostu;] Support Your Local Football Team.
|
|
Za gwalty napady dostaja po 3-4 lata a tutaj grozi dziewczynie 10 lat wiezienia Kora Polnocna niema takich ostrych kar Qvo Vadis Polsko Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
CAŁA PRAWDA......ŻAL
|
|
A właśnie że nie żal, właśnie że jeśli chodzi o korupcję to Polska zmierza w dobrym kierunku. Gdyby nie wysokie kary za korupcję to byłoby właśnie tak jak w Korei Północnej. Osobiście jestem nawet za podwyższeniem kary za łapówkarstwo. BTW. Czy to nie zatrzymana lub też ktoś z rodziny/znajomy ten temat? Został założony temat ale żadnych konkretów ani wypowiedzi ze strony autora tylko śmiesznie krótki komentarz aby zrobić szum wokół sprawy, że niby "aż taka kara za głupią próbę przekupstwa?" Nie jest tak?
|
|
i bardzo dobrze, akorat w tym przypadku powiedzenie "Toyota w srodku idiota" ma sens. Jak mozna zaproponowac 100zł jeżeli policjantów jest dwóch? Ja zawsze sie pytam "może sie jakoś dogadamy", a jak jest mozliwośc pytam "no to jak bedzie bo mi by pasowało gotówkowym". Powiem tylko tyle ze to działa, ale nie w Łomży bo bedąc mieszkancem tego miast nigdy nie zaproponowałwm łomzyńskiemu policjantowi łapówy. Zasada jest taka policjant z Łomzy nie wezmie marnej kasy od Łomżyniaka bo to małe miasto a każdy lubi sie chwalic jaki to z niego kozak ze psa przekupił , ploty sie rozchodzą szybko.
|
|
Poprawnie,ale to nie jest duze przewinienie - powinni dac jej w zawiasach i duuuzooo grzywne ze do konca zycia bedzie splacala
|
|
Powinni ja zawinac na dołek i wyruchac w 10 :D obadajcie http://zjebaniec546.mybrute.com
|
|
ALE WY JESTEŚCIE ŚMIESZNI!!!! HEHEHE POPROSTU PRZECZYTALAM TEMAT NA STRONIE LOMŻYŃSKIEJ DLATEGO TEZ ZAŁOZYŁAM TAKI TEMAT NA FORUM!! NIE MAM NIC WSPOLNEGO Z TA KOBIETA LUDZIE.... KOMEDIA!!! ;);););) NIE CHODZI MI W OGOLE O NIA I O JEJ KARE.... TYLKO O TEN ROZGŁOS WŁASNIE... BO TYLE RAZY DAJA W ŁAPE I TYLE LUDZI I JAKOS PRZECHODZI A TYM RAZEM SIE JEJ NIEUDALO....A DLACZEGO?? BO BYŁO DWÓCH FUNKCJONARIUSZY ;) I TYLE NA TEN TEMAT!!!!! >>>>> CZŁOWIEK CZŁOWIEKOWI WILKIEM <<<<<<
|
|
Miała poprostu pecha że trafiło na nią.
|
|
JP 100%
|
|
HEHEHEHE LUDZIE ALE WY JESTEŚCIE ŚMIESZNI!!! TO ZE NAPISALAM TAKI TEMAT NA FORUM TO CZYSTY PRZYPADEK..... PRZECZYTALAM NA STRONIE LOMZYNSKIEJ O TYM I DLATEGO ZALACZYLAM TAKI TEMAT. I NIE RÓBCIE GŁUPICH DOMYSŁÓW ZE JESTEM W JAKIS SPOSOB SPOKREWNIONA Z TA OSOBA!!! ZRESZTA Z TEGO CO DA SIE ZAUWAZYC TO CZESTO TERAZ SA TAKIEGO RODZJU DOMYSLY, JAK NIE WŁASCICIELKA JAKIEGOS ZAKŁADU FRYZJERSKIEGO PISZE TO ZNOWU JAKIEGOS SKLEPU ITP. PARANOJA!!! LUDZIE WYLUZUJCIE!!! MI POPROSTU CHODZILO O TO ZE ZROBILI WIELKIE HALO, A TAK NAPRAWDE TO BARDZO CZESTO TO SIE ZDARZAŁO, ZE ZA STÓWKE CZY DWIE POLICJANT PRZYMRUŻAŁ OKO ;) ALE TO BYŁO ICH DWÓCH DLATEGO SIE KOBIECIE NIEUDAŁO ;))))) TAKA PRAWDA
|
|
nie krzycz juz tak.. . ;o)
|
|
gdyby mieli tak wszystkich karać to pół Łomży albo by siedziało albo wyroki w zawieszeniu. Tylko w naszym mieście przyczepiają się za szyby, tłumiki,opony i Bóg wie co jeszcze. Mamy lepszy samochód niż prywatny policjanta i to jest powodem bulwersacji - Skąd on ma a ja nie.? Być może Ci policjanci już nie raz brali a teraz chcą oczyścić się z podejrzeń o korupcję i dlatego musieli kogoś na tym ukarać że daje Psychologicznie podejść do tego trzeba :D Przyjdzie czas ...
|
|
Fobos, z jednym masz racje. W Koreii Polnocnej nie ma takich kar :P "W Korei Północnej kara śmierci wykonywana jest przez wieszanie lub rozstrzelanie. W marcu 2003 rząd Korei Północnej ogłosił, że wstrzymane zostaną publiczne egzekucje. W 2005 roku pojawiły się raporty na temat egzekucji przeciwników politycznych, a także osób oskarżonych o przestępstwa ekonomiczne, takie jak kradzież jedzenia."
|
|
O KURCZE DWA RAZY TO SAMO ZAŁĄCZYŁĄM ;););) SORKI
|
|
PREZES MASZ RACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D
|
|
zamknij morde, albo pisz normalniem malymi literami jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
A najciekawsze jest to że piszecie o korupcji... A nie zauważyliście że jeżeli ktoś kupuje Forty na drobne z portfela.. to nikt nie widzi w tym nic złego... W szpitalach jak chcesz się leczyć nie nie myśl że masz darmową służbę zdrowia... A szum przy 100zł Jak kraść to miliony.... I taka prawda jest wiecznie żywa.. A polska idzie w dobrym kierunku jeżeli chodzi o korupcję... hmmm chyba że na dym dolnym szczeblu Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
policjanci zanim do policji wstąpili też dawali łapówu,inaczej mysle by tam nie pracowali ,,teraz za marna 100 wke afera ,na lody to oni nie chcą gdyby to była sumka o jedno 0 wieksza było by inaczej,, PREZES 504 dobrze napisał oczyszczaja sie ze swych podejrzen o korubcje __________ JESLI NIEWIESZ OCO CHODZI ZAWSZE CHODZI O KASE
|
|
jasiu_smietana TY ZAMKNIJ RYJ!!!!!!!!!JAK CI COS NIE PASUJE TO NIE WYPOWIADAJ SIE NA TYM FORUM!!!!!!!ALBO PRZYNAJMNIEJ NIE NA TEMATY PRZEZE MNIE ZAKLADANE OK??? A JA JAK ZECHCE TAK BEDE PISALA TO NIE CZAT !!!!!!!!!! martin8421
|
|
nie jebnely ci sie nicki?
|
|
wow jaki bulwers gdzie dawali taki dobry towar, że się nie załapałem ? -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
No z lekka..... ;) mialo byc z tego nicka ;););)
|
|
to z kim rozmawiam? pszeciez to nie czat? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
http://malisz321.mybrute.com
|