Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam solidnego i w przystepnej cenie wykonawcy zabudowy do kuchni |
Witam, pytanie jak w temacie Kogo polecacie kto ma przystępne terminy ( nie za 6 miesięcy lub rok, ) oraz dobre ceny i solidne wykonanie. Moze robiliście u siebie i znacie kogoś wartego polecenia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam solidnego i w przystepnej cenie wykonawcy zabudowy do kuchni |
PS: oraz kogo kategorycznie nie polecacie jeśli tacy są w Łomży i okolicach, bo to też ważne
|
|
dokładnie , dzięki tarczyn za podpowiedź Z góry dzięki za info: jakby co to na maila: osolemio@autograf.pl
|
|
www.mebwish.republika.pl zajrzyj jesli cie cos zainteresuje to dzwon
|
|
to ja też się dołączę do pytania.....
|
|
500191584, robil mi, robil kilku moim znajomym, wszyscy szcesliwy i z pracy oraz wykonania a takze ceny......
|
|
Szczerze polecam: 608438037 lub 602727879. Ja i moi znajomi byliśmy bardzo zadowoleni.
|
|
A ja polecam 509827404 tanio, szybko i solidnie. Zadzwoń i wszystkiego się dowiesz, pomiar mają gratis
|
|
Polecam W. Sokołowskiego - zakład Edwal w Konarzycach. Otwarty na propozycje, pokazuje gotowe realizacje na wzór, potrafi doradzić. W zeszłym roku kupiliśmy mieszkanie - robiliśmy przedpokój i kuchnię na zamówienie. Kuchnię sam zaprojektował, po moich sugestiach naniósł poprawki i jestem bardzo zadowolona. Co do przedpokoju, to projekt całkowicie pochodził ode mnie, ale wyszło rewelacyjnie - wykonanie, szczegóły i ogólne wrażenie. Facet się nie wymądrza, tylko słucha klienta. Mamy w planie budowę domu i na pewno nie wezmę innego stolarza. Polecam. Aha - cena porównywalna z innymi zakładami. Wszystko zależy od projekty i użytych materiałów.
|
|
zgadzam sie edwal jest najlepszy azaxxx
|
|
*-* : możesz się do mnie odezwać na prv ?? napisz do mnie na maila odpiszę osolemio@autograf.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |