Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Yama vs Amnessia |
Widząc po bannerach walka toczy się ostro? Kto wygra? Ja na pewno wybiorę się do Yamy bo tam chodzą fajniejsi chłopaki i dają bar promo dla dziewczyn i jest kulturka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Yama vs Amnessia |
WOW!!! Ale Ty jesteś super!!! Dzięki Temu że założyłaś taki temat i napisałaś gdzie idziesz, to na pewno, powtarzam - NA PEWNO!!! wszyscy tam polecą, - ja na bank!!!-mówię Ci!!! Dzięki za podpowiedź! Naprawdę jesteś superancka!!! Bez kitu, nie wiem jak inni, ale ja w Ciebie wierzę i zrobię to co podpowiesz, (zazwyczaj Yamę), ale to nie ważne co zazwyczaj, ważne jest to, gdzie będziesz, a na pewno będzie super!!! Jeszcze raz dziękuję...
|
|
:-].....no comment bo szkoda słów
|
|
HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA ALE ŻAL... HAHAHAHHAHA
|
|
Czyli co bawimy sie wszyscy w yamie? Będzie gorąca. A słyszeliście,ze coraz więcej tam ludzi przychodzi starszych?
|
|
Prosimy użytkownika amnessiamini o zaprzestanie robienia zbędnej 'reklamy' klubowi Yam Caffe. Jedyną osobą upoważnioną do wypowiadania się w imieniu klubu jest użytkownik 'hauzer'. Równocześnie informujemy, że nie mamy wpływu na posty forumowiczów krytykujących nas, a także inne łomżyńskie kluby. Zawsze uważaliśmy, że jesteśmy tylko jednym z punktów na łomżyńskiej mapie klubowej i nasze stanowisko nie uległo zmianie. Yam Caffe Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
na tym forum zaczyna robić sie drugie milleniumz wojska polskiego ;/
|
|
że sporty walki wymagają umiejętności i profesjonalizmu, a wynik zależy od wielu czynników, takich jak umiejętności i przygotowanie zawodników. pge outage map
|
|
The <a href=\"https://retrobowlonline.io\">retro bowl</a> is the ideal contest for the couch quarterback to make their case. The game, which is presented in a gorgeous retro aesthetic, offers straightforward roster management, including press responsibilities and the handling of fragile egos, while you get to make decisions on the field.
|
|
The retro bowl is the ideal contest for the couch quarterback to make their case. The game, which is presented in a gorgeous retro aesthetic, offers straightforward roster management, including press responsibilities and the handling of fragile egos, while you get to make decisions on the field.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |