Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czerwony bór - zakład karny |
Czy ktoś wie jak wygląda badanie psychologiczne dla kandydatów do pracy w zakładzie karnym w czerwonym borze? Badanie będzie w szpitalu MSWiA w białym.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czerwony bór - zakład karny |
Jesli masz na 8.00? ... to tak 1) jedziesz do bialego i od 8.00 do 12.00 masz test psychologiczny ok 300 pytan, juz nie pamietam czy wiecej czy mniej. pytania typu na IQ i otwarte. Pamietaj co piszesz na otwartych bo pozniej po skonczeniu testu ok 14-15 czasem 16 bedzie rozmowa z psychologiem ( trawa mniej wiecej od 30 minut do 1 godz). rozmowa o zyciu osobistym. Typu rodzina, nalogi, co robisz gdy i takie duperelki. Pozdrawiam powodzenia.
|
|
a co to za robota? i gdzie jest ogłoszony konkurs jakiś?
|
|
jaki konkurs, oni sprawdzaja czy sie nadajesz do tej roboty, sprawdzaja psychike czy sobie poradzisz z tym co moze ciebie tam spotkac to o to chodzi
|
|
łatwiej się tam dostać jako skazany i nie trzeba egzaminów przechodzić
|
|
robota jako strażnik. konkursu nie ma ale mozna składać papiery w sekretariacie zakładu karngo w czerwonym borze. potrzebować jescze będa ludzi pod koniec roku i na początku przyszłego, ale papiery warto złorzyć wcześniej
|
|
Witam. Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji na temat ZK Czerwony Bór? Konkretnie chodzi mi o rozkład widzeń,tzn.w jakie dni i w jakich godzinach.
|
|
ja do nich tez dzwonilam to powiedzieli ze przyjec nie bedzie do 2014 r ze zostana poprzesuwane etaty tzn funkcjonariuszy poprzenosza z innych miast a jak beda jakies pojedyncze to bedzie ogloszenie puszczone
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |