Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wbijac !!! Nowogród |
Pomozcie nam mlodziezy zeby gmina w nowogordzie cos zrobila a nie tylko miala korzysci wladza i nowe samochody, wiecej do wyplaty, nowy garnitur, strone i najlepiej rzeby trafila do burmistrza Łomży moze on cos zrobi bo w Nowogorodzie nic nie robia http://nowogrod.foreo.pl/moje-orliki-2012-nowogrod-t7.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wbijac !!! Nowogród |
WSZYSCY SOLIDARNIE P I E R D O L I M Y N O W O G R Ó D Nie zaśmiecaj forum! Wiedza to nie to co wiesz- wiedza to o czym wiesz ze tego jeszcze nie wiesz.
|
|
A tak swoją drogą radze Ci się nauczyc pisac! Ach ten poziom nowogrodzkiej oświaty. Zero porządnych szkól ale za to macie czołg, który jak wiadomo jeszcze nie wystrzelił. A wiecie kiedy wreszczie wystrzeli ? Wiedza to nie to co wiesz- wiedza to o czym wiesz ze tego jeszcze nie wiesz.
|
|
koniecznie musi powstać boisko Orlik!!!
|
|
Skończ podstawówke korespondencyjnie i dopiero odwiedz nasze elitarne łomżyńskie forum! Wiedza to nie to co wiesz- wiedza to o czym wiesz ze tego jeszcze nie wiesz.
|
|
nikom***** może na początek dobrze przemyśl swój temat, co tak naprawdę chcesz przekazać, o co zapytać bo totalnie nie wiem o co chodzi. A chłopczyku któryś odpowiedz dał jako pierwszy na tego posta, pierd** się w łe* wg ciebie lepiej pieprz** ciągle o kebabach i pizzeriach. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
''koniecznie musi powstać boisko Orlik!!!'' Oczywiście Miczu ale oczywiście nie w Nowogrodzie. Według mojej koncepcji należy ogrodzić ową gminę 7-10 metrowym płotem i wprowadzić wizy dla nowogrodzianów chcących opuścić swój land :P Wyobrażam sobie juz sytuacje , w której rolnikowi z workiem paszy na plecach celnik na stanowisku paszportowym zadaje pytanie - buisness or tourist? A rolnik na to : business of course Wiedza to nie to co wiesz- wiedza to o czym wiesz ze tego jeszcze nie wiesz.
|
|
Grzegorz wydaje ci sie ze jestes zabawny?? żal mi ciebie i ludzi twojego pokroju. A zanim czołg wystrzeli to musisz se wyjąć jego lufe z d.upy
|
|
|
Co do tego portu to mysle, ze jest to jeszcze na etapie bardzo wczesnego planowania, natomiast nie iem jak się rozwija projekt z halą sportową (czy są decyzje środowiskowe, pozwolenie na budowe, wybrany wykonawca, itd). Boisko Orlik napewno podniosłoby skromną ofertę rekreacyjna naszego miasta. Wielu młodych i nie tylko młodych mieszkańcow zazdrości takich boisk innym gminom, a ile ich jest napradę duzo - http://orlik2012.pl/index.php?option=co ... &Itemid=19 Do Grzegorza G - czy wyjąłeś już tę lufę z dupy?
|
|
P I E R D O L I M Y N O W O G R Ó D Nie zaśmiecaj forum! -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
bedzie w Nowogrodzie Orlik , zobaczycie
|
|
hahahahah Grzegorz mistrz !!!!!!!!
|
|
Grzegorz po co wrzucasz swoje fotki z kąpieli na forum - wstydziłbyś się
|
|
Micz z newgreywoodu jestes? Masz problemy z dostaniem się do gimnazjum i stąd twoja flustracja? Synu dzielnicowego, podobno podniecają cie przepocone męskie habity? Slyszałem tez ze zaliczyło cie 8 pancernych i 2 psy , to prawda ? Wiedza to nie to co wiesz- wiedza to o czym wiesz ze tego jeszcze nie wiesz.
|
|
Wow A co tak drastycznie atakujecie Nowogród ?? Żal mi was chłopaki... Jeżeli chłopak chce nagłośnić problem który go trapi to może zrobić i na tym forum... Internet- wolność słowa... Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Grzegorz G nie będe wiecej odpisywał na twoje infaltywne posty, bo masz ewidentnie jakiś problem patologu społeczny
|
|
"Masz problemy z dostaniem się do gimnazjum i stąd twoja flustracja?" Grzegorz.G wybacz ale mam wrażenie, że to ty możesz mieć problemy z dostaniem się do gimnazjum. Nie wiem jak inni, ale ja nie kojarzę w języku polskim słowa "flustracja". Znalazł się kolejny pajac na forum... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Fakt Frustracja ;) Literówka. A ''gimnazjum'' skonczyłem jak jeszcze było osiem klas podstawówki i cztery liceum :P A co do ciebie Miczu p******ony nowogrodzianinie to zajmij się swoim zajęciem - studiowanie Pisma Świętego pod kątem wskazówek jak zamienic wode w wino. I pamietaj - Dzisiaj po 00.00 wraz ze swoim tatusiem i okolicznym żulerstwem uderzasz na bocznicę kolejową rozmontowac rdzewiejącą drezynę. Wiedza to nie to co wiesz- wiedza to o czym wiesz ze tego jeszcze nie wiesz.
|
|
P J E R D O L I M Y G Z E G O R Z A G I E I C A L Y N O W O G R U D I C A L E T E G U P I E F O R U M jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
G U P I E F O R U M N A C Z E L E Z P I E R D O L O N Y M J A S I E M Ś M I E T A N Ą A co do Newgreywoodu - święta racja Janie. Wiedza to nie to co wiesz- wiedza to o czym wiesz ze tego jeszcze nie wiesz.
|
|
z tymi wizami to wspaniały pomysł jest ;] jestem 100% za tym. ;]
|
|
nikomedes1992 ciekawy temat tak jakby wołanie o pomoc masz racje Nowogród jest nie wielki ale powinien zrobić coś dla młodzieży nie wiem może boisko do kosza czy do piłki nożnej porozmawiaj z rodzicami może oni pomogą napisać tobie jakoś petycje do władz zbierzesz podpisy i może się uda czego tobie życzę.I nie zrażaj się tym co inni na forum piszą bo tu jest tak jak napisał marcelus2000 oni umieją tylko pisać o głupotach poważny temat ich przerasta ( oczywiście nie wszystkich) Spróbuj a jak się uda napisz o tym na forum niech im szczęki opadano hehe
|
|
|
HAHAHAHAHAHAHAH Very good idea! Grzesiu - SZACUNEK Miszcz - straszna z ciebie cipeczka J A R O W N I E Z P I E R D O L E N O W O G R O D Jakby cierpienie uczyło, to Polska byłaby jednym z najmędrszych krajów świata.
|
|
A ja serdecznie pozdrawiam piekny Nowogród i przepraszam za idiotów z Łomzy . Statystycznie na 100 mieszkańców 3 to kompletni idioci leczeni farmakologicznie .pech chcił że akurat wszyscy trzej skupili się na tym watku Jak chcesz poważniej poszukać pomocy w sprawie nieudolnosci władz w Nowogrodzie to przenies temat do działu Polityka .Tam piszą ludzie ktorzy reprezentują wyższy poziom niż Ci których zapsząta problemy ze znalezienim sex shopu czy koncert Dody
|
|
pabloz4 - Zastanawiam się czy Twój stary równiez czeka... Jakby cierpienie uczyło, to Polska byłaby jednym z najmędrszych krajów świata.
|
|
nikomedes1992 A tak swoją drogą to moj pies ma większe IQ niz ty ;) Ale on ma dopiero 1,5 miesiąca napewno zmądrzeje. Jakby cierpienie uczyło, to Polska byłaby jednym z najmędrszych krajów świata.
|
|
ZA DROBNĄ NAMOWĄ POPRZEZ TELEFONICZNY I OSOBISTY KONTAKT I DOGŁĄBNE WYTŁUMACZENIE CO ZROBIA JAK MNIE ZŁAPIĄ I NADWYRAZ WYSTARCZAJACYMI ARGUMETAMI DOSTANIEM WPIERDOLU NA KAZDEJ ZABAWIE W OKOLICY ORAZ STRACENIEM SZYB W AUCIE. OZNAJMIAM ZE NIE MAM NIC ***** MAĆ DO NOWOGRODU NIE LUBIE I TYLE! TYM SAMYM JAKAKOLWIEK WOLNOSC SŁOWA WYMIENIANIA SIĘ POGLADAMI NIE MA SĘSU CHYBA ZE ANONIMOWA I ADRESOWANA WYŁACZNIE NAZWISKIEM LUB TEZ NUMEREM PESEL OSOBY DO KTUREJ JEST ADRESOWANA. NIE MAM ZAMIARU Z NIKIM BIC SIĘ SOLO ANI TEŻ WYSŁUCHIWAC GRÓŹB PRZEZ TELEFON.NIE MAM TEŻ OCHOTY WYJASNIANIA CZEMU NAPISAŁEM TAK A NIE INACZEJ KAZDEJ SPOTKANEJ OSOBIE Z N.G. ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |