Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nauka jazdy |
dowiedziałem się ,że otwarty został nowy ośrodek nauki jazdy,,JAKUBEK''dobrzy instruktoży z dświadczeniem,a jeden ma uprawnienia egzaminatora,polecam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nauka jazdy |
chcesz dac do zroumienia przyszlym kursantom ze skoro wasz instruktor ma uprawnienia egzaminatora to ze da sie (jak sie da) przyłatwic egzamin.
|
|
co ta darmowa reklama do h.....a
|
|
dowiedziałam się, że reklamy zamieszcza się w innym miejscu, JAKUBKU ty też się dowiedz koniecznie!!!
|
|
to nie reklama ja tam chodzę na zajęcia i naprawdę jest ok
|
|
i założyłeś konto specjalnie, żeby nam o tym powiedzieć tak?:) Bardzo miło z Twojej strony... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
żenada
|
|
Jakubek brawo za pomysł na reklame a z kąd ci doswiadczeni instruktorzy??? doświadczeni to pracują od wielu lat w tych samych ośrodkach a nowi po kursach to sami znaja tylko teorie a jazdy beda sie uczyc razem z kursantami ,albo moze to sa ci co ich nigdzie w dużych osrodkach niechca? bo niewierze ze zrezygnowali z duzych osrodków albo z wlasnej dzialalnosci i przeniesli sie do ciebie.
|
|
Czy ten instruktor/egzaminator nie szkolił u Ferenca i nie był wstanie wytłumaczyć kursantowi zasad poruszania się po skrzyżowaniu z ruchem okrężnym? Jeżeli to ten to życze mu szerokości i powodzenia w szkoleniu!
|
|
Będe oczywiscie wszystkim odradzał ten OSK. Pozdrawiam Jakubku Wiedza to nie to co wiesz- wiedza to o czym wiesz ze tego jeszcze nie wiesz.
|
|
ale ten OSK jest zajebisty, super jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
A co jasiu zaimponowało Ci to że pan interuktor zapoznał Ciebie ze swoim wacusiem ? juz podczas pierwszej jazdy :P I powodzenia na trzynastym podejsciu do egzaminu - pamiętaj Hamulec jest po prawej stronie! Mam nadzieje ze 13 nie będzie pechowa! Wiedza to nie to co wiesz- wiedza to o czym wiesz ze tego jeszcze nie wiesz.
|
|
Zwykle to pan instruktor czekał do trzeciej jazdy co :P ? Jakby cierpienie uczyło, to Polska byłaby jednym z najmędrszych krajów świata.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |