Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca dla Nastolatków |
cześć , mam 15 lat szukam pracy na wakacje , roznoszenie ulotek , zbieranie truskawek lub inna praca . z Góry dziękuje za podane propozycje . Zainteresowanych zapraszam do napisania na gg ; 16209223
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca dla Nastolatków |
No z takimi zajęciami to akurat nie ma w Łomży problemu, wystarczy iść do Młodzieżowego Biura Pracy na Szosie Zambroskiej (obok prokuratury) tam mają pełno takich i niestety narazie tylko takich ofert.
|
|
po co ci zarabiac pieniadze? Niech ci ojcy daja ..
|
|
Spróbuj w Mc D , nie wiem jak w Łomży, ale w większych miastach zatrudniają osoby które nie ukończyły 18 lat na okres wakacji. Wiesz... sprzątanie , zmywanie , zmywanie później możesz awansować do frytkownicy ;) ''No, widzisz, robaczku! I gdzie twój befsztyczek? Entliczek-pentliczek, czerwony stoliczek.''
|
|
ojcy? chyba rodzice , to dobrze ,że są młodzi pracowici ludzie:) polecam tak jak DaMia1773 Szosa zambrowska bigi2004
|
|
Nie wiecie w Mc Donaldzie w Łomży potrzebują jeszcze kogoś na okres wakacji? ;)
|
|
zajmij sie dilerka :P
|
|
pocałujcie mnie w dupe
|
|
w diuku zapytaj
|
|
nie nasz Łomżyński MCDonalds nie bierze udzialu w tej kampani i nie zatrudnia nasolatkow niestety
|
|
diuku haha ;D
|
|
haha i to jest powód żeby wejść na forum dobre brechty tu są - Czesio - VizeV dzięki heee ;p niech CI OJCY DAJĄ a bigi2004 ojcy? chyba rodzice he z jakim bulwersem ostro he
|
|
15 lat to ciezko bedzie
|
|
na zjeździe w night clubie podpytaj. Poza tym co nic nie znajdziesz,jakieś owoce moze. Pomysłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |