Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KTO MA NA SPRZEDANIE SUKIENKĘ Z GORSETEM NA KOLE ROZMIAR 42,44 W ROZSĄDNEJ CENIE |
Ratunku! Potrzebuję sukienki wieczorowej długiej rozmiar 44 na kole z gorsetem! Przymierzałam już te na rynku, te w sklepach....Nawet szmateksy zawiodły! Jeśli są w miarę dobre, to stanowczo za drogie! Ogłoszenia też nie przyniosły rezultatu! Może ktoś z Was ma na zbyciu coś taniego, może byc do przeróbki, może znacie kogoś, kto farbuje ubrania (przerobię wtedy swoją białą, w której nie mogę iśc, bo pomylą mnie z panną młodą). Help!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KTO MA NA SPRZEDANIE SUKIENKĘ Z GORSETEM NA KOLE ROZMIAR 42,44 W ROZSĄDNEJ CENIE |
Hej, mam do sprzedania suknię wieczorowo- balową z gorsetem, spódnice są na kole. Jest ona koloru przypalanego złota. Sukienka jest nowa. Gorset ma sporą zakładkę więc można mieć niestandardowe wymiary do niej. Rozmiar z metki to 42. Jest też do niej szal i dodatkowe ramiączka. Jeśli jesteś zainteresowana proszę o kontakt.
|
|
Re: KTO MA NA SPRZEDANIE SUKIENKĘ Z GORSETEM NA KOLE ROZMIAR 42,44 W ROZSĄDNEJ CENIE |
Ok mój e-mail iza_art@wp.pl Jak masz może zdjęcie to wyslij na e-mail i napisz ile za nią byś chciała a najlepiej jakbyś wysłała mi swoj numer telefonu napewno dzisiaj się odezwę. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |