Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepszy słownik angielsko-polski polsko angielski na symbiana (pod Nokie e51) |
Witam! Jak w temacie. Podajcie proszę tytuły dobrych słowników angielsko-polskich polsko-angielskich , których można używać na Nokii e51 . Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepszy słownik angielsko-polski polsko angielski na symbiana (pod Nokie e51) |
Xlator pozdrawiam
|
|
Re: Najlepszy słownik angielsko-polski polsko angielski na symbiana (pod Nokie e51) |
A już korzystam z niego własnie, a dokładniej z wersji 0.80 i jest niezły, ale myślałem, że może są jakieś lepsze lub konkurujące z Xlatorem, są ?:)
|
|
Pewnie jakieś są. Ja korzystam z Xlatora i jestem zadowolony. Można wgrywać różne słowniki. Dla mnie jest OK.
|
|
Aha zajrzyj tu: http://slowniki.org/
|
|
Xlator jest najlepszy ,nie ma sensu szukać czegoś innego...bo po prostu nie ma sensu ,ewentualnie możesz sam napisać jakiś program ;P Módlta sie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |