Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wróżka |
czy zna ktoś "dobrą "wróżkę w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wróżka |
Moherowy beret w kościele. W Łomży raczej nie ma wrózek =]
|
|
zrobic ci kawe? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Kawę to możesz zrobić swojej starej. Pytam się pisowski cwaniaczku, nie rozumiesz pytania?
|
|
nie rozumiesz pytania? bys miala fusy te pisowskie czy tam peowskie cos tam ma mnie obrazac? czy to komplement? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ehhhhhhh, znam Harego z tybetu , wróżkę , ile masz lat 12 ?????? wierzysz w to ?????? ale to twoja sprawa , wiem ze jest jedne za Jedwabnym najprościej byłoby jechac do Jedwabnego i zapytać jakiejs starszej kobiety na pewno wiedza o niej .
|
|
on nie ma 12 ;) jak tam leworamienna pamiontka z rejsu w lebie, lepszego tatuarzyku nie bylo? ogol sie, lepiej bedziesz wygladal. ale co kto lubi jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
domyśl się sam
|
|
wpisz w google bedzie taniej azaxxx
|
|
wpisz w google bedzie taniej hehe azaxxx
|
|
Ta z zza Jedwabnego podobno już nie wróży. Ale proponuję zarejestruj się na stronie viversum.pl i tam pierwsza rozmowa gratis. Dzwonią do Ciebie. Taka rozmowa trwa 10 min. Polecam Dobrą Wróżkę Krystynę. Sprawdzona:)
|
|
Ona wrózy jeszcze, bylam miesiac temu:) ogolnie gadala same banialuki, przeszlosc pocześci opisala dobrze, co do przyszlosci okaze sie:) i jest fajnie
|
|
Znam dobrą wróżkę z Łomży ale nie wiem czy jeszcze wróży
|
|
ja wróże w zamian za doładowanie orange jestem dobry w wróżeniu odpowiadam sms na pytania tak lub nie :-))
|
|
hehe i jest fajnie
|
|
Jestem wróżką. Mój numer to 9624. Zadzwoń teraz, a wskażę Ci drogę Twego życia
|
|
ds, A ile kosztuje minuta za połączenie? :)))))
|
|
ds to moja konkurencja ale ja jestem lepszy skończyłem specjalną uczelnie wróżbiarską w szoszelewie koło jaczna słuchajcie tylko mnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |