Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypożyczalnia Quadów |
Ostatnio wszedłem na forum i zobaczyłem baner " Wypożyczalnia Quadów" niestety kontakt to tylko telefon komórkowy. Jest jakaś strona www ? A może ktoś wie więcej na ten temat. Chodzi o ceny itp. Dzieki za pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypożyczalnia Quadów |
ja bylem 120 za godz.quady nowe ja miałem z przebiegiem 2 km właściciel spoko fajnie się jeździło strony www chyba nie mają ale polecam
|
|
120??? ostro
|
|
a jakie dokumenty trzeba okazać ? i czy tym Quadem można wyjechać na ulice czy jest do jazdy wyznaczony jakiś specjalny tor ? I oczywiście jaka pojemność i marka
|
|
z tego co wiem to wystarczy jak na razie pj.kat.B ja jeździłem w okolicy bony polnymi drogami więc niebyła to droga publiczna
|
|
A wiec tak: Tak jak kolega pisał jest 120zł za godzine(klienta nie interesuje paliwo bo jest juz zawarte w cenie) Quady tylko firmowe(Kawasaki,Yamahy pojemności od 350 do 700) Po drogach mozna jezdzic,ale jaki sens??(moim zdaniem nie ma przyjemnosci z jazdy po asfalcie) W swojej ofercie posiadamy równiez samochod terenowy Uaz jak rowniez crossa marki Honda Istnieje mozliwosc zorganizowania wiekszej imprezy(10-15 quadow wtedy ceny sa do dogadania) Wystawiamy fakture vat Wiecej info pod numerem 515 141 913,postaram sie rowniez odpisywac na wszystkie pytania zadawane na forum. Pozdrawiam i zapraszam do skorzystania z naszych usług.
|
|
a może by tak zorganizować grupkę paru osób i ruszyć na bezdroża? Byłby ktoś chętny drodzy forumowicze
|
|
ja bym byl chetny ale jeszcze mi troche do prawka brakuje ;d cS ;d
|
|
no a z tym dokumentem jak ? nie wystarczy tylko dowód ?
|
|
Powiem tak,nie o wszystkich sprawach mozna pisac na forum...
|
|
Też chętnie przyłączę się do wyprawy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |