Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tworzę zespół metalowy |
Wokalista poszukuje członków kapeli lub dołączy do zespołu metalowego. Kontakt: telefon-515054396 lub e-mail: ShadyReaper@interia.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tworzę zespół metalowy |
a ja chciałbym stworzyć zespół plastikowy lub szklany, ewentualnie drewniany...:) Takie rzeczy tylko w Łomży...
|
|
zespół metalowy? co będziecie robić z tego metalu? mi by sie przydały nowe kombinerki i młotek ...ale taki fest ;-D a tak BTW. nienawidze muzyki tego typu i ciot chodzących w glanach w lato;-]
|
|
Duvall a Ty to pewnie wskakujesz w swój biały dresik i chodzisz pokicać na jakiejś techniawie. Trochę tolerancji prostaku. Ja np. słucham metalu i jakoś nie chodzę w glanach w lecie. Nie uogólniaj. Fate, ja swego czasu grałem na basie, więc jak byś nie znalazł basisty to się odezwij. Pozdro.
|
|
666 w Białymstoku widziałem troche metalowców 666 6 666 6 6666 ps. nie powaliło mnie, te szóstki pisze szatan -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
patrze na forum technopokemony panują :D:D \m/
|
|
co za ludzie... jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Ja pieknie zapierdalam na cymbalkach metalowych w drzewianej ramie... nie mam sobie rownych... jesli moge pomoc to bardzo chetnie a jesli nie moge pomoc to nie pomogje ... ale zapierdalam naprawde fantastycznie... mam talent i dryg do tego... ostatnio tak nakurwialem na dzien dziecka ze nity puscili w kilku cymbalach...
|
|
Ja nie wiem jakoś kiedyś nie było netu, forów, ludzie się jakoś spotykali, tworzyli kapele. Jak sięgam pamięcią było w Łomży sporo kapel, moi kumple grają nadal chyba już z 10 lat. Weź się gościu ogarnij - zespołu metalowego (haha) nie tworzy sie na forum!!
|
|
s tego co wjem to lars poznal jamesa z ogloszenia w gazecie wiec mozna zespul ótworzyć na foróm mie sie zdaje Dzeyson
|
|
Od dłuższego czasu Was wszystkich obserwuję.Prawdą jest że niewielu z Was prezentuje odpowiedni do tego miejsca poziom intelektualny, nie wspomnę już o zrozumieniu i tolerancji dla praw "obecnej epoki".Do kurwy nędzy...ludzie!!!Po to jest internet żeby z niego korzystać!Ciekawe co powiedziałby taki marek12 albo kloszard jakby ktoś ich zaczął szykanować za napisanie posta.Chyba normalne jest że jeśli nie zna się środowiska (ciężko znać wszystkich fanów gitar z całej Łomży) to się pyta na forum.Do tego to ***** jest.Wcale nie staję tu w obronie kolegi wokalisty bo jemu to napewno zwisa.Sam gram na elektryku,mam długie włosy i nie mam zamiaru się śmiać z dresów za pośrednictwem internetu.Faktem jest że słucham czasami rapu ale nienawidzę debilów typu "joł joł chodź zajaramy" albo "umc umc".Aktualnie śmieję się z 2 typów którzy chcieli się zemścić za to że nie dałem im szluga.Trochę im nie wyszło i dostali wpierdol na jantarze.Cóż to była za satysfakcja widząc jak kozaczący się,łysy,nieumiejący się wysłowić (sepleniący w takim stopniu że w ogóle go nie można zrozumieć) dres leżał na chodniku i wzrokiem błagał mnie żebym przestał go kopać.Apeluję żebyście opinie typu marek12 zachowali dla siebie,a najlepiej podtarli nimi swoje dupsko bo może się okazać że kiedyś ktoś nauczy Was myślenia w taki sposób jak kopanie po schabach.
|
|
kissfan; nie jestes anonimowy... publicznie bys sie nie przyznawal do tego... gadasz na innyh a sam jestes jak inni, brak ci rozumu - to cie z nimi laczy. bardzo dobrze wyhodzila ci obserwacja, nie odzywales sie i byly to twe najmadzejsze wypowiedzi twierdze mimo to, ze z kilku zdaniah opisales garsc prawdy jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
to była odpowiedź w afekcie.wkurza mnie jak ktoś wyśmiewa kogoś przez to jakiej muzyki słucha.to jest jedna z najnowszych odmian rasizmu i szczerze tego nie popieram.nawiasem mówiąc każdy ma prawo ogłosić się tak samo tutaj jak i na czacie
|
|
a co do opisanego przeze mnie zdarzenia to uwierz mi-przyznałbym się.ja się tylko broniłem i nie moja wina że 2 debilów na nieszczęście trafiło na silniejszego.przyznaję się do tego z jeszcze jednego względu-pół godziny później obrabowali w okolicy sklep.nie można pozwolić żeby takie mendy społeczne chodziły bezkarnie dlatego o tym piszę i napewno tego tak nie zostawię
|
|
to jedź do Białego, do swoich. Tam szerzy się "tolerancja", łatwo tam spotkać kogoś "metalowego', pzdr. dla tej dziewczyny z włosami pomalowanymi na biało - czarno (widziałem ją jak przejeżdżałem przez Białystok). -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
W Łomży też jest sporo metali, zwłaszcza ze starej gwardii z końca lat 80-ych i początku 90-ych. Niezłe delegacje jeżdżą też na ważniejsze spędy undergroundowe, były takie lata, że na OEF w Czechach było więcej osób z Łomży niż z Białegostoku. Młodziaki nie czają co się dzieje, bo w Łomży od 5 lat nie istnieje scena i nie ma od kogo się podszkolić. Stąd te durne posty, jestem wokalistą i chcę założyć kapele heh...
|
|
Ja proponuje pomoc...a nikt sie nie zglasza sie ... pieknie poprostu pieknie gram a tu nic... no szkoda
|
|
kloszard, ty to jednak krasomówca jesteś...:D
|
|
Skrzypce elektryczne do usług ;) _______________________________________________ The gods made heavy metal and they saw that it was good They said to play it louder than hell We promised that we would
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |