Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Troche inne spędzanie wolnego czasu_ Film |
Witam ponownie, Znów mam dla was film tym razem nie koniecznie związany z Łomżą. chodzi tu o PaintBall... Ostatnio tego spróbowałem i nakręciłem filmik :) Warto:) Może będziecie mieli trochę ciekawsze pole :) Ale i tu się dobrze bawiłem :) Polecam a tu link: http://www.youtube.com/watch?v=mPlkm09wQRM&feature=channel_page Komentujcie i oceniajcie ;) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Troche inne spędzanie wolnego czasu_ Film |
Fajnie zmontowany widać dobrą zabawę :)
|
|
Fajny filmik - gratulacje, gralem kilka razy w paint balla fajna zabawa - rowniez polecam!
|
|
damsobie reke uciac ze ten kolezka z 0:42 niepalil papiersoa ;))
|
|
Ogólnie fajne spędzenie czasu przy Paintball'u , nawet warte niezłych sińców czasem :-) . Hehe jestem ciekaw które papierosy mają takie "knoty" ;> ;-)))
|
|
Nie wiem czy to reklama paintball'u czy piwa. Jednak piwo i bądź co badź broń to nie jest najlepsze polączenie. sz4k4 przyznaj że chodziło tylko o szpan i rozgłos. :)
|
|
Jakoś nie czuje potrzeby szpanu. Nie chodziło tu o żadną reklamę piwa, ale masz rację to kiepskie połączenie. Co do rozgłosu... Jak bym nie chciał pokazać filmów które robię nie wrzucał bym tego na youtube. Pozdrawiam :) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |