Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
drzwi na wymiar |
Potrzebuję namiaru na dobrego stolarza, który zrobiłby drzwi wewnętrzne na wymiar (nie chce wymieniać ościeżnic jedynie skrzydła). Najlepiej byłoby gdyby to były drzwi lekkie (np. z drzewa sosnowego) i w dodatku w przystępnej cenie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: drzwi na wymiar |
Ja bym proponował kupić gotowca,jeżeli szukasz tańszych drzwi to na przeciw jednostki mają duży wybór drzwi i ceny dostępne dla kieszeni.
|
|
jacobs30 ma racje !! Ale : "Stoldrew" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Zakład Stolarski Kontakt Łomża, ul. Kazańska 1, tel. 086 2180653 za standardowe "70" z bajeranckimi szybkami rok temu 700 z groszami ;-)
|
|
Niestety "gotowce" nie pasują, skrzydło drzwi ma szer. 81,7cm a ościeżnica 81cm. Muszą to być drzwi robione na wymiar, dlatego prośba moja o namiary dobrego stolarza.
|
|
Na małej krasce przy domu weselnym Wenecja jest stolarnia i tam robią drzwi na wymiar
|
|
Proszę podać maila mogę wysłać wzory drzwi każde można zrobić w dowolnym wymiarze i kolorze . Pozdrawiam Przemysław
|
|
Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Podaję e-mail: barbra@lom.vectranet.pl
|
|
Kolerznko w miejscowości Kownaty jest zakład stolarski produkjący właśnie drzwi sosnowe, w różnych wzorach i wielkościach, sam tam właśnie robiłem i jestem od 7 lat bardzo z nich zadowolony, nie mam z nimi żadnych kłopotów. Mogę je polecić w 100%. Jeśli się będziesz chciała tam przejechać to w miejscowości Kownaty skręcasz w lewo i po 200m masz zakład po prawej, jest to 2 zakład bo jakiś pierwszy jest wcześniej ale niewiem co oni robią
|
|
robrob-w Kownatach za przystankiem w prawo,a potem w lewo. :)
|
|
www.rustoall.pl moonka
|
|
Tak za przystankim w prawo i jakieś 200m po lewej
|
|
Ja polecam DANOMAT w Kisielnicy oni również produkują dzwi drewniane na każdy wymiar
|
|
a ja polecam Tikmar na Piłsudskiego 113
|
|
DANOMAT: mała firma ale chłopaki z doświadczeniem nie robią lipy 20 pożadnych lepiej niż 40 H****ych polecam Kisielnica 10 km od łomży na augustów:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |