Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie mozna wyzerowac licznik w aucie |
Chodzi mi o wyzerowanie licznika .Robi to ktos w lozmy samochod to renult jak ktos ma jakies namiary to niech poda .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie mozna wyzerowac licznik w aucie |
licznik przebiegu?! no no no, nieładnie.
|
|
a może kolega wstawił nowy licznik i chce tylko uaktualnić, wiem, że mało prawdopodobne, ale możliwe...:P a co do tematu proponuje pojeździć po elektrykach, samochodowych oczywiście, powinni mieć sprzęt do tego.
|
|
odpinasz linke od licznika wiertaka lewe obroty i jazda :)
|
|
w elektronicznym?
|
|
Zmiana przebiegu auta jest karalna. Są na to parafrafy.
|
|
Stefanek napisał: "Zmiana przebiegu auta jest karalna. Są na to parafrafy." Zapewne chodzilo o "paragrafy" ale jezeli bylo by tak jak piszesz to 80% handlarzy z allegro by juz bylo po wyroku albo nawet garowalo :) Z tego co wiem to w USA tylko przestrzega sie tego przepisu bo tam prawo chroni obywatela przed takimi przekretami, a kary są dość spore.
|
|
Spróbuj na ul.Wojska Polskiego - Komenda Miejska Policji. Tam chyba będzie najlepiej.
|
|
No ja też słyszałem ze na wojska polskiego to i mózg wyzerują jak trzeba..) mają też świetnych specjalistów od chorób reumatycznych , mają świetne przyżądy do leczenia kiedyś te urządzenie nazywano " blądyną" ale chyba sie przefarbowała i teraz jest bruneta ...:) Takie rzeczy tylko w Łomży...
|
|
pokropa cofnie za pare groszy na koncu nowogrodzkiej tam zajmuja sie elektronika w autach szef_wszystkich_szefow
|
|
Wstawilem do renowki nowy silnik i chce wyzerowac licznik zeby bil od nowa.A wy zaraz ze oszukuje .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |