Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Złomowanie auta. |
Witam. Może ktoś się orientuje jak i gdzie można zezłomować uszkodzone auto, mówię tu o blacharce, bo silnik i reszta jest w super stanie, więc zależy mi by chociaż część włożonej kasy odzyskać. Jakby ktoś był zainteresowany konkretnie to odpowiem również na gg 4015378.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Złomowanie auta. |
A jakie to auto?
|
|
|
|
Podobne, ale Volvo 460GL, silnik od Renault, 1.8 benzyna po remoncie i wymianie rozrządu niecałe 200km.
|
|
Przejdź się na któryś ze skupów złomu (tylko uważaj, nie każdy posiada uprawnienia do demontażu pojazdu, inaczej bez takiego świstka nie wyrejestrujesz samochodu) tam sie dowiesz ile możesz dostać za ten samochód.
|
|
A dokładniej, w Łomży jest tylko jedno miejsce, gdzie można zdemontować samochód - na ul. Poznańskiej na przeciwko browaru, zakład pana Łuby. Reszta to złodzieje i oszusci, oddając takim samochód popełniamy przestepstwo.
|
|
Wiem bo byłem już chyba wszędzie, a czy do tego Pana Łuby masz może kontakt telefoniczny? Bo dziś sobota i już pewnie ma zamknięte.
|
|
vonReuffen nie zgodzę się, że jest jeden. Na starym placu PKP obok Barbórki (ten między Barbórką, a rynkiem, bliżej ulicy) jest punkt skupu złomu, który posiada uprawnienia do demontażu pojazdu i jak wspomniałam wcześniej wydają takie zaświadczenie, które później przedstawiasz w wydziale komunikacji przy wyrejestrowaniu samochodu. Jest to na 100% pewna informacja. Skup czynny poniedziałek-piątek od 7.30 do 16, soboty do 13. Jak coś to odezwij sie do mnie na maila, to podam Ci dane kontaktowe.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |