Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hej ewrybody^^ |
ktos z Lomzy pisze: Co tam u Was ciekawego się wydarzyło w ciągu ostatnich kilku dni?? U mnie nic poza tym ze rodzice mi nowe lozko kupuja:D Mam do Was pytanie... Czy lepiej być MĘŻCZYZNĄ czy KOBIETĄ??? I dlaczego??;] [edytejszyn] Bo wg mnie bycie kobieta wymaga o wiele wied=cej poswiecen ... np.. *czy kobieta po 30 nie musi sie malowac zeby pieknie wygladac? Nie musi.. ale widac pewne mankamenty w jej urodzie.. *czy kobieta nie musie dbac o wlosy?? nie musi jak sie na lyso obchlasta.. *czy kobieta moze bez strachu o wpadkę uprawiac sex?? niee. *czy kobieta nie musi depilowac nog? nie musi o ile jest francuzka albo jakas mega antymenka czy feministka.. lub przeobraza sie w plec przeciwna [uoeee] *czy faceci musza chodzic na obcasach? nie.. bo i tak sa wysocy.. tylko niektorzy takie knypcie..:/ albo te okresy nieszczesne.. Jednym slowem kobiety sa niewolniczkami urody.. jezeli mozna tak napisac.. jedyny prawdziwy jasio :}
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hej ewrybody^^ |
no i co? i jest fajnie
|
|
a ja tam kocham kobiety;-p
|
|
maja gorzej, jest jeszcze 1000 innych powodow ;p just move on
|
|
ja tam nie narzekam :)
|
|
i to jest powód, żeby zakładać temat ? -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
|
i to uwarzasz za odpowiedz by odpisac? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
taak, kobiety sa niewolniczkami urody ale robia to z wlasnego wyboru (WŁASNEGO) ale z trzech powodow kobiety chca: 1. podobac sie facetom 2. podobac sie sobie 3. czuc sie ladniejsza od innych kobiet jasiu poza tym co wymienilies kobiety maja jeszcze pms celulit rozstepy odrosty zbyt proste lub zbyt krecone wlosy nigdy nie maja sie w co ubrac nigdy nie maja za duzo butow itd itd itd mozna wymienac w nieskonczonosc
|
|
wiekszosc tego co wymienilas, nie jest naturalnym problemem, a skutkiem owyh zahowan ktore w czesniej wymienilas lub tesz sa tak puste rze az zal komentowac dokladnie jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ale to nie zmienia faktu, ze nas kochacie ;p
|
|
jestes kochana? jedyny prawdziwy jasio :}
|