Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga na fotoradar - ul Zawadzka od wjazdu z Sikorskiego |
aż mnie dreszcz przeszedł, uśmiechnięci Panowie ze straży miejskiej instalują fotoradar przenośny zaraz za słupem, tak że jadąc nie widać go. jest na odległości ok 100 metrów jadąc od Sikorskiego na Zawadzką aż smutek bierze do jakich niskich sposobów nasza straż miejska bierze się aby zarobić trochę grosza - ukrywają fotoradar za słupem :( :( przykre następnym razem będę robił zdjęcia jak zobaczę taki przypadek heheh Latam, Skaczę i jeżdżę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga na fotoradar - ul Zawadzka od wjazdu z Sikorskiego |
Nie pierwszy i nie ostatni raz tam stawiają
|
|
dziwne zeby bylo go widac... jedz normalnie to nie bedziesz mial dreszczy
|
|
jadę normalnie, ale miejsce śmieszne ;] Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
zaskoczenie musi byc... co z tego jak radar jest widoczny i mozna zwolnic z daleka... ja jezdze po polsce i z duzymi predkosciami... jak mnie ktos zlapie to place za swoje bledy, ale widze oznaczenie, ze bedzie fotoradar... zmniejszam predkosc... a nie wale z pretensjami, ze dostalem mandat za predkosc 180km/h trudno... 500 zl w plecy
|
|
straz miejska niech sie wezmie do pracy a nie dostali nowa furke i jedyne zajecie jakie widze co robia to podwoza znajomych nowym autkiem, no i po 2 nie jestem pewny ale chyba radar musi byc widoczny a nie ma byc ukryty :) (powtarzam nie jestem pewny )
|
|
...
|
|
Niech lepiej zainstalują z 10 szt. na stałe na Legionów i koło strzelnicy ze 2 szt. Tam by mieli żniwo, bo palantów nie brakuje ...
|
|
Ja bym chciał zrobić sobie fote na fotoraderze jadąc rowerem.. tylko gorzej bo to zazwyczaj pod górkęę.. ale jak by mi taka fota przysżła to klasa by była:]
|
|
bob, jak w calym miescie... przykre,ale prawdziwe
|
|
proponuję w nocy pozbyć się słupa i straż miejska z fotoradarem będzie jak ...
|
|
hehehe dobry pomysł :D panowie mający stać w obronie polskiego prawa mają te prawo serdecznie w d...
|
|
i co w tym takiego dziwnego? kiedys stali policjanci dzis straz miejska taka ich praca(dobrze ze w ogole cos robia) zastanawiam co byscie powiedzieli na to co robia niemcy: radar schowany w krzakach,albo przakryty siatka maskujaca albo galeziami ale najbardziej perfidne sa chyba radary zamontowane na stale ktore robia fotki w obie strony a to,ze zrobilo ci foto dowiadujez sie dopiero jak przyjdzie mandacik do domu :) ...a co na to policja?
|
|
Radar stoi mniej więcej tam, gdzie była myjnia przy Zawadzkiej czy bliżej Sikorskiego ? _________________________________________________________
|
|
Weźcie się kur.. kierowcy w garść!!! miejcie jaja i jak widzicie taką sytuację to po prostu zatrzymajcie się "podejć no do płota:P" weź jeb.. radar w swoje ręce i przenieś w miejsce widoczne dla innych kierowców ....... bo faktycznie radar musi być widoczny a nie schowany, a jak coś się nie spodoba Panom ze straży to wytłumacz tym ..... o co chodzi z "prawem" ... sprawa prosta i uwierzcie są ludzie, którzy nie boją się to zrobić.
|
|
ANTY_BLM -jeśli ktoś sprzeda tego "zajechanego grata" to ktoś inny go będzie miał...więc gdzie tu logika?? Módlta sie...
|
|
freestyle224 oczywiscie jestes jednym z nich:)
|
|
freestyle224 to dlaczego radar jest nadal w tym samym miejscu instalowany? Kocham ten wręcz rycerski patriotyzm i odwagę. Zrób kobiecie przysługę i przesuń pudełko. Napuszył się i stroszy piórka. Łysiejesz, koguciku.
|
|
ANTY_BLM - kompleksy? Z dumą będę "wozić" BLM albo inne kody po mieście.
|
|
Wtorek zazwyczaj zapierniczam odjechanym autem i przemykam jak błyskawica po Łomżyńskich drogach, wiec nie mam ani czasu, ani możliwości zauważenia jakiego kolwiek radaru:) czy tam foto, czy tam pomiaru :P. W końcu fiat 126 p to nie byle Bolid Młodzieży Wiejskiej-nie kumaci bmw:P. Ale zdarzyla sie taka sytuacja:) bo akurat odkrecalem korba okienko, wiec dla bezpieczenstwa wlasnego i innych uczestnikow ruchu zwolnilem do prędkości pijanego pieszego podgruszowego- swoją drogą wyjatkowo ciekawy okaz:).
|
|
Kobieta za kolkiem z takim pyatniem to do tych od radrow czemu w jednym miescu moze oni jak zwierzeta gomowe hodowlane gdzie in nakazano tam se stoja:P a pudelko to juz dawno powinno byc przesuniete prze nasze Panie z Łomży ...... czekam i czekam aż któraś w końcu wjedzie swoim autkiem w słupek :) a tu nic no trudno będe musiał się poświecić i sam to zrobić :P ale spoko tylko polise PZU wykupie zostalo jesze 23 gr z piwa to chyba gdzieś się ubezpiecze bo nigdy nie wiadomo gdzie Cie radar trafi. Jedna rada uśmiechajcie się ladnie zawsze za kierownica, żeby przynajmnie zdjęcia nie zjeb...ać bo to to już "poracha chaha:P"
|
|
warszawa wraca z mazur, ot powud dlaczego tam a nie gdzie indziej. a tommeknet swo mazda czasem zwolnij, pilnuj swieconcych bilborduw jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
kobieta za kółkiem napisała: ANTY_BLM - kompleksy? Chyba sobie żarty robisz z samego rana :D Z dumą będę "wozić" BLM albo inne kody po mieście. A woź sobie jakie tylko chcesz "KODY" :D Nikogo to naprawdę nie interesuje :D Ostatni przykład - kobieta na jednej z łomżyńskich osiedlowych uliczek wyjeżdża z parkingu, który przylega do tejże uliczki. Robiła to tak beznadziejnie i nieporadnie, że starszy pan jadący ulicą niemalże nie wjechał jej w przysłowiowy "tyłek". Jakie rejestracje na samochodzie kobieciny ? Tak, oczywiście BLM...
|
|
W dzisiejszych czasach rejestracja BLM nic nie znaczy. Większoś ludzi którzy maja kase stawia sobie domy poza Łomżą. Rejestrując nowy samochód dostaną BLM. Nie jest istotne jaką sie ma rejestracje, ale jak sie jeździ. Wielu buraków jest na BL.
|
|
znowu to samo :D BL vs. BLM... ja się następnym razem zatrzymam i spytam, czy aby na pewno w dobrym miejscu stoi ten radar... dzisiaj przejeżdżałem 3x i ich nie było :D spali gdzieś dalej widocznie :P
|
|
a ja widziałem czarnuchów wczoraj lub przed wczoraj jak na przeciwko tego miejsca gdzie stawiaja fotoradar wyciągali pijaczka z krzaków he nie dali mu pospać ;)
|
|
BLM vs BL, WOS vs WO, WN vs Bxx, BI vs BIA, EL vs ERA wszendzie to samo jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |