wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Amnesia Maxx & Yam Caffee

jak oceniacie te kluby wg Was ? bo ja ostatnio(poprzednia sobota) byłem w Amnesii Maxx to pustki ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Amnesia Maxx & Yam Caffee

ja dziś byłem w szoku, po 00:00 jechałem koło Statoil, Policja koło jamy kogoś rozbrajała, koło byłego czesłąwa ktoś się ciągał a pod samym statoil ochrona rozdzielała kogoś bijącego się.

Kurcze to wygląda jak wojny gangów w grach komputerowych (np. GTA).

Latam, Skaczę i jeżdżę

Może i w Amnesii Maxx pustki, ale z czasem, jak ludziom przejdze faza że to nadal jest Atom i że nadal są tam małolaci w białych rękawiczkach itd. to zaczną ludzie przychodzić, bo puki co, to co raz jakaś "gwiazda" tam występuje, muzyka leci z dobrego sprzętu, w Yamie zresztą też, tyle że odemnie plus dla Amnesii Maxx nad Yamą, to powierzchnia, bo parkietu nie ma nawet co porównywać który większy, a i cały lokal ogółem jest bardziej przestronny i przy barze nie będzie kolejek, jak przyjdzie w końcu więcej ludzi, bo sam bar ma z 10 metrów i kilka barmanek przy nim rządzi. Myślę że z czasem będzie dobrze.

Amnesia-Fajnie by było jak by więcej ludzi zaczeło przychodzić świetny sprzęt grający dało rady szybko w uszach odczuć:) I w sumie mimo że ludzi za dużo nie było to szło się ładnie pobawić. Osobiście byłam stałym bywalcem Yam i nie mogę za dużo złego powiedzieć oprucz tego ze za dużo ludzi wpuszczają jak na tak skromny (malutki) klubik . Ochrona w obydwu klubach jest wpożądku

Jeszcze tu wrócę

i tó i tó jest skromnie i prowincjonalnie :P

nowy klub sprzętem nagłaśniającym podniósł poprzeczkę w łomżyńskich klubach dj też jak najbardziej wpoządku więc nie wiem gdzie widzisz w nim prowincje

Jeszcze tu wrócę

poprzeczkę to podniósł wczoraj JASON HERD swoim występem. kto był to chyba rozumie dlaczego :)

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

chce ktos bilet na jay delano do amnesi jak cos to pisac 9290712

yam robi swoje stawia na jakość i różnorodność ( przedewszystkim artysci)
a Amnesia jest w przedbiegach i walczy o klientów. a jezeli chodzi nawet o artystów hip-hopowych to warto by zapraszac kogos naprawde kozackiego ale nie Pona i Sokoła. Jest 247, albo sam MES , płomień 81 , Gural i te całe Pdg
Łona, ostr, zeus, Eldo naprawde tych których wymieniłem prezentują bardzo wysoki poziom . Wiec jak juz zapraszac artystów hh to najlepszych.Szukac tresci a nie mainstreamu.

oblej benzyną i podpal...

"Przedewszystkim" kocurki to szanujmy język polski i nie zapominajmy o nim, tym bardziej im więcej mamy odlotów na saksy.
hauzer "Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi" i ot, cała filozofia wieczoru. I doceniam, doceniam.

Oba kluby miał być "bez zadęcia", skutki są raczej odwrotne. Czy to tak źle? Oduczmy się narzekać! I tak wszyscy chociaż raz na jakiś czas dowiedzamy Yamę ;)

kobieta za kółkiem ;)

A CO ZA NOWE SŁOWO W JĘZYKU POLSKIM ,,DOWIEDZAMY'' ?

Różnica między oba klubami jest kolosalna i to wystroju wnętrz,atmosferze jak i muzyce i djejach na korzyść Yamy a najwiekszą różnicą jest to że Amnesia maxxx upada już zanim powstała a Yama ma się bardzo dobrze:) byłem i widziałem te tłumy w piątek i sobotę. a piątkowa impreza za...bista do obsługi tylko takich więcej.

mają coś z tym naj......

najlepsze oświetlenie, najlepsza atmosfera, nagłośnienie, najbezpieczniej itp....

a teraz jeszcze największa pizza!!!!!

to są największe jaja

teraz Diavolo, albo inna pizzeria zacznie robić metrową

niedługo, do jednej pizzy pół osiedla będzie zasiadać.

jadł ktos ta "największą pizze w mieście"? :P

Najlepsza PIZZA tylko w Amnessi jest naprawdę wielka i duża, co z tego że mi nie smakuje i jest nieświeża ale jest najlepsza bo DUŻA !!!! TO podstawa, Duża i duża ale co z tego jak nie dobra - ale duża !!

KUPUJCIE TO DOSTANIETA LAMPKIE WINA

wielki minus jest dal obydwu lokali.
za co ?
a za to, że:

poproszę tyskie, heinekena!

Przepraszam mamy tylko Łomżę :)

no sorry was ale kurde porażka.

niedługo zaczną serwować tanie wino, bo tanio się tym upić i tyle.
a zysk wiekszy bedzie dla wlascieli.

jak dla mnie obydwa lokale sa "prowincjonalne" i dziwi mnie to, że "Paffi", który jak patrząc na majspejsie ma jakiś tam dorobek klubowego grania, chce grac w takim miejscu jak jama.

w amnesi max nie bylem i nie bede he, to był atom i zawsze bedzie atomem.

hie hie

sperma jeża

nie wolno przekreślać miejsc w których się nie było, atom powstawał od nowa kilka razy, mimo, że amnessia max jest też kolejnym wcieleniem atomu (łup lup łupa łup nie mające nic wspólnego z dźwiękiem i wygłuszonym pomieszczeniem) - to proponuję zobaczyć i poczuć na własnej skórze

byłam kiedyś w starym atomie jak nie było yamy jaką znamy i innych mini dyskotek - to wtedy to się działo

Będzie wojna Amnesiaki na Jamowiczów ehehe może ktoś zdolny o tym książke napisze jak np. Masłowska "Wojna Amnestyczno-Jamowa pod chorągwią Krakowa :P znaczy Łomży" eheh

Zdetronizowany

"Autor: nerozgor (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 27-04-09 18:32
[...] niedługo, do jednej pizzy pół osiedla będzie zasiadać."

LOL
;o)))
usmarkalem sie ze smiechu, wiecej poprosze 'o)

Ja to napisałem kiedyś w innym temacie a [nerozgor] zacytował mnie
tak bez zapytania? to nie ładnie !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org