Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Amnesia Maxx & Yam Caffee |
jak oceniacie te kluby wg Was ? bo ja ostatnio(poprzednia sobota) byłem w Amnesii Maxx to pustki ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Amnesia Maxx & Yam Caffee |
ja dziś byłem w szoku, po 00:00 jechałem koło Statoil, Policja koło jamy kogoś rozbrajała, koło byłego czesłąwa ktoś się ciągał a pod samym statoil ochrona rozdzielała kogoś bijącego się. Kurcze to wygląda jak wojny gangów w grach komputerowych (np. GTA). Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Może i w Amnesii Maxx pustki, ale z czasem, jak ludziom przejdze faza że to nadal jest Atom i że nadal są tam małolaci w białych rękawiczkach itd. to zaczną ludzie przychodzić, bo puki co, to co raz jakaś "gwiazda" tam występuje, muzyka leci z dobrego sprzętu, w Yamie zresztą też, tyle że odemnie plus dla Amnesii Maxx nad Yamą, to powierzchnia, bo parkietu nie ma nawet co porównywać który większy, a i cały lokal ogółem jest bardziej przestronny i przy barze nie będzie kolejek, jak przyjdzie w końcu więcej ludzi, bo sam bar ma z 10 metrów i kilka barmanek przy nim rządzi. Myślę że z czasem będzie dobrze.
|
|
Amnesia-Fajnie by było jak by więcej ludzi zaczeło przychodzić świetny sprzęt grający dało rady szybko w uszach odczuć:) I w sumie mimo że ludzi za dużo nie było to szło się ładnie pobawić. Osobiście byłam stałym bywalcem Yam i nie mogę za dużo złego powiedzieć oprucz tego ze za dużo ludzi wpuszczają jak na tak skromny (malutki) klubik . Ochrona w obydwu klubach jest wpożądku Jeszcze tu wrócę
|
|
i tó i tó jest skromnie i prowincjonalnie :P
|
|
nowy klub sprzętem nagłaśniającym podniósł poprzeczkę w łomżyńskich klubach dj też jak najbardziej wpoządku więc nie wiem gdzie widzisz w nim prowincje Jeszcze tu wrócę
|
|
poprzeczkę to podniósł wczoraj JASON HERD swoim występem. kto był to chyba rozumie dlaczego :) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
chce ktos bilet na jay delano do amnesi jak cos to pisac 9290712
|
|
yam robi swoje stawia na jakość i różnorodność ( przedewszystkim artysci) a Amnesia jest w przedbiegach i walczy o klientów. a jezeli chodzi nawet o artystów hip-hopowych to warto by zapraszac kogos naprawde kozackiego ale nie Pona i Sokoła. Jest 247, albo sam MES , płomień 81 , Gural i te całe Pdg Łona, ostr, zeus, Eldo naprawde tych których wymieniłem prezentują bardzo wysoki poziom . Wiec jak juz zapraszac artystów hh to najlepszych.Szukac tresci a nie mainstreamu. oblej benzyną i podpal...
|
|
"Przedewszystkim" kocurki to szanujmy język polski i nie zapominajmy o nim, tym bardziej im więcej mamy odlotów na saksy. hauzer "Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi" i ot, cała filozofia wieczoru. I doceniam, doceniam.
|
|
Oba kluby miał być "bez zadęcia", skutki są raczej odwrotne. Czy to tak źle? Oduczmy się narzekać! I tak wszyscy chociaż raz na jakiś czas dowiedzamy Yamę ;)
|
|
kobieta za kółkiem ;) A CO ZA NOWE SŁOWO W JĘZYKU POLSKIM ,,DOWIEDZAMY'' ?
|
|
Różnica między oba klubami jest kolosalna i to wystroju wnętrz,atmosferze jak i muzyce i djejach na korzyść Yamy a najwiekszą różnicą jest to że Amnesia maxxx upada już zanim powstała a Yama ma się bardzo dobrze:) byłem i widziałem te tłumy w piątek i sobotę. a piątkowa impreza za...bista do obsługi tylko takich więcej.
|
|
mają coś z tym naj...... najlepsze oświetlenie, najlepsza atmosfera, nagłośnienie, najbezpieczniej itp.... a teraz jeszcze największa pizza!!!!! to są największe jaja teraz Diavolo, albo inna pizzeria zacznie robić metrową niedługo, do jednej pizzy pół osiedla będzie zasiadać.
|
|
jadł ktos ta "największą pizze w mieście"? :P
|
|
Najlepsza PIZZA tylko w Amnessi jest naprawdę wielka i duża, co z tego że mi nie smakuje i jest nieświeża ale jest najlepsza bo DUŻA !!!! TO podstawa, Duża i duża ale co z tego jak nie dobra - ale duża !! KUPUJCIE TO DOSTANIETA LAMPKIE WINA
|
|
wielki minus jest dal obydwu lokali. za co ? a za to, że: poproszę tyskie, heinekena! Przepraszam mamy tylko Łomżę :) no sorry was ale kurde porażka. niedługo zaczną serwować tanie wino, bo tanio się tym upić i tyle. a zysk wiekszy bedzie dla wlascieli. jak dla mnie obydwa lokale sa "prowincjonalne" i dziwi mnie to, że "Paffi", który jak patrząc na majspejsie ma jakiś tam dorobek klubowego grania, chce grac w takim miejscu jak jama. w amnesi max nie bylem i nie bede he, to był atom i zawsze bedzie atomem. hie hie sperma jeża
|
|
nie wolno przekreślać miejsc w których się nie było, atom powstawał od nowa kilka razy, mimo, że amnessia max jest też kolejnym wcieleniem atomu (łup lup łupa łup nie mające nic wspólnego z dźwiękiem i wygłuszonym pomieszczeniem) - to proponuję zobaczyć i poczuć na własnej skórze byłam kiedyś w starym atomie jak nie było yamy jaką znamy i innych mini dyskotek - to wtedy to się działo
|
|
Będzie wojna Amnesiaki na Jamowiczów ehehe może ktoś zdolny o tym książke napisze jak np. Masłowska "Wojna Amnestyczno-Jamowa pod chorągwią Krakowa :P znaczy Łomży" eheh Zdetronizowany
|
|
"Autor: nerozgor (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 27-04-09 18:32 [...] niedługo, do jednej pizzy pół osiedla będzie zasiadać." LOL ;o))) usmarkalem sie ze smiechu, wiecej poprosze 'o)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |