wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Amnessia, Puffy, Yama

Co to było wczoraj pod Yamą? Karetka, radiowozy?
Czy muzyka Puffyego podoba się Wam?
Czy Puffy zagra w Amnessimax i Amnessi ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Amnessia, Puffy, Yama

ad1) nie wiem, ale raduję się moje serce, że mnie tam nie było ps. pewnie szczeniacka awantura dzieci
ad2)a kto to?:S
ad3) jak będziesz się o to modlił/a

''No, widzisz, robaczku! I gdzie twój befsztyczek?
Entliczek-pentliczek, czerwony stoliczek.''

ad1) pewnie szczeniaczki wróciły z ciężkiej pracy w anglii na tydzień i się lubują w naszym biednym zacofanym kraju w którym jest tak źle, że nawet policja się ich czepia

czy może się wypowie na forum ktoś kto kiedyś brał udział w rozrubie przy yam caffe?

ad2) właśnie nie wiem,ale słyszałam,że to DJ

ad3) pomodlić się zawsze warto ale w jakiej sprawie

amnessiamini a "ja słyszałam", że szukasz afer na forum. Zgrywać idiotę publicznie to niezbyt wciągająca sztuka, zwłaszcza gdy mówisz o tak małej mieścinie. Odpuść.

RE: Szukanie gumki w majtkach.

amnessiamini a "ja słyszałam", że szukasz afer na forum. Zgrywać idiotę publicznie to niezbyt wciągająca sztuka, zwłaszcza gdy mówisz o tak małej mieścinie. Odpuść.

kobieta za kółkiem>> piszę i będę pisała co będzie mnie się podobać

"mnie" :)

''No, widzisz, robaczku! I gdzie twój befsztyczek?
Entliczek-pentliczek, czerwony stoliczek.''

...a ja myśle że ludzie zasłabli gdyż ktoś w towarzystwie zapłacił przy barze nominałem mniejszym niz 100zł i nie kupił "corony" a w dodatku wydało sie że nie ma duzej klamry w pasku no i wogole ludzie zaczeli uciekac i była ogolna panika ale po akcji władz wszystko doszło do normy... A muzyka muzyką każdy wie jaka serwuje puffy i nie wszystkim sie musi podobać, normalna sprawa... ;)

...czesuaw...

Do ameniaminii

Amensia co ty taka ciekawa odnosnie yamy co hehe?? Pewnie się pytasz bo max amestii jest pusto i konkurencja się pyta ?

reklama jak sie nie patrzy LAME lol

y

Tak przyjechala policja i karetka bo sie okazalo ze wlascicielowi amnesi rozewalo ze zlosci hemoroidy w dupie widzac tyle ludzi w yamie a w jego amnesiach owoc poludniowy:)))))

Kola co Ty pieprzysz.... tak się składa, że np: tydzień temu w weekend w Yamie było ludzi garstka, a w Amnesi na Sienkiewicza komplet. Nie wiem jak w tym tygodniu, bo nie widziałem.

Zamiast najeżdżać na te amnesie to bym polecał zająć się swoim klubem, żeby znowu kufle nie leciały i żeby przy barze się nie stało pół godziny.

Hahahaha! kxxn to ty pieprzysz w amnesi na sienkiewicza 150 osób to jest pełna knajpa to sie zgadza ale w yamie jak jest 200 to tego nawet nie zauważysz;) Te lokale różnią się gabarytami;)

Kola to nie właścicielowi pękła du...pa tylko managerowi pękły ze złości szwy na gębie po operacji plastycznej bo po jego zdjęciach we współczesnej właściciel amnezji kazał mu wykonać zabieg na twarzy bo swoim wyglądem odstraszał ludzi na poznańskiej;)

Janusz kos. No właśnie... na sienkiewicza 150 osób to pełna knajpa. Masz rację. I ja się tam lepiej czuję jak nie muszę się przepychać. To jest wielki plus tego lokalu, że jak wejdzie przewidziana liczba osób to nikogo nie wpuszczą więcej. A w Yamie to chyba 1000 osób ginie na parkiecie ;-)

Nie ważne. Zobacz Janusz kos i Kola do czego się zniżacie... Pod jakimiś nickami obrażacie ludzi. I jeszcze będziecie się wypierać, że ani jeden, ani drugi nie jest z konkurencji. Z Amnesi przynajmniej jak widzę to oficjalnie tu się wypowiadają, a nie jak szczury pod przykryciem POZORNEJ anonimowości na forum oczerniacie już nawet nie lokal tylko ludzi.

Chłopaki... ja mam pomysł. Z pewnością Wasz lokal będzie miał więcej klientów jak lepiej zjebiecie konkurencję!!!!

Świetne narzędzie dla Yamy, aby lepiej sobie radzić z konkurencją:

http://zjebywarka.pl/

Kola i Janusz kos - na forum 4lomza.pl to Yama jest ciągle taka po brzegi wypełniona, a klienci z rocznym wyprzedzeniem rezerwacje robią?

... a wiec wszyscy do RZYMIANKI :D

...czesuaw...

czesuaw1985: a wiesz, że to nawet niezły pomysł dawno nie byłem w Rzymiance. Kiedy tam imprezy? Po ile wejściówka?

a bardzo prosze ;) piątki i soboty :D a wejsciówki zalerzy ale praktycznie wogole nie ma :D ale zazwyczaj jak juz to w soboty chyba 5 zyla :D hehe

...czesuaw...

w piatki tez czasami panowie 5 zł a panie gratis hehe:)

...a nie tylko łomża bedzie yam-ą i amnesi-ą żyła ;)

...czesuaw...

morzna zyc radiem maryja

jedyny prawdziwy jasio :}

sperma jeża hehehehe

...ariwederczi roma ;)

...czesuaw...

Kxxxn masz chyba klopoty z logicznym mysleniem i czytaniem zobacz kto i jaki temat zalozyl. Nikt tu z yamy do tych dwoch super lokali(amnesi) nie ma ale odwrotnie to chyba tak komus ta yama przeszkadza;) a i jeszcze jedno nie jestem z konkurencji ale tylko stalym bywalcem yamy i dalej uwazam ze te dwie amnezje nie sa takiej klasy lokalami jakimi aspiruja sie byc.W Yamie tez wiele rzeczy pozostaje do zyczenia ale przychodzi tu sporo ludzi na impreze jest swoj klimat ale kto chce chodzi do yamy a komu sie tam nie podoba niech chodzi do amnesi lub rzymianki kazdy ma wybor a te tematy typu w yamie byla awantura,karetka,policja raczej widac ze nic konkurencji nie pomagaja ludzie sami wybieraja gdzie maja chodzic a nie kto im narzuci;)

A menager z Yamy ostatnio porusza się jakby miał nasrane w majty.
Ostatnio ponoć non stop na stresie i już pojawiły się pierwsze problemy z psychiką. Jeszcze ze dwie Amnesie otworzą i wywiozą go do Choroszczy.

Po co zakładanie tych tematów, gdzie jest admin tego forum, to już jest żałosna farsa
Zadyma na statoil, a ta przejeżdżała i widziała, że to pod yamą.
Niebawem bijatyki w Konarzycach będą opisywane jako te z pod yamy

Dlaczego tego nie było jak funkcjonował atom, rzymianka, 7kier, metro, jeszcze wcześniej stereo, czy też 54. Nikt nikogo nie prowokował, nikt nie pisał o zadymach (a bywały wszędzie).

Amnesia Club się otwierała - pojawiają się tematy o syfie we wszystkich lokalach i sranie
Amnesia maxx się otwierała - to samo
Amnesia Club teraz zmienia właściciela - i znowu powtórka z rozrywki

Kiedy nastąpi cisza. Muszą zesrać się na maxa.

Figlarka ty jędzo!!!! Teraz to mnie wkurwilas! Juz myslalem ze nie bede musial sie udzielac w zadnym z tych smiesznych tematow o amnesiach i yamach. Jak sobie myslisz ze zmienisz nicka na nina26 i ze dalej bedziesz bezkarnie zalatwiac swoje interesy na forum to sie grubo mylisz! Gowno mnie obchodzi czy pieprzysz bzdury na amnesie, yame, rzymianke czy cokolwiek innego ale wkurwilas mnie ostatnio i tak ci uprzykrze zycie na forum ze nawet jak zmienisz nicka na zenek33 i bedziesz pisac z afryki to bede o tym wiedzial. Kiedy wkoncu zamkniesz morde i zaczniesz bez zadnych interesow odzywac sie na forum. Moze najwyzszy czas ujawnic twoja tozsamosc. Pare osob by mnie po nogach za to calowalo ale mam resztki sumienia. Jak chcesz to sobie mozemy porozmawiac prywatnie to sie odezwe albo na ten mail albo ktorys z innych profili ktorych uzywalas. Moze prywatnie ci lepiej do lba przemowie. Mam nadzieje do nie uslyszenia.

a ty amnesiamini tez juz mnie wkurwiasz admin powienien kasowac wszystko gdzie sie pojawi amnesia, yama, rzymianka, klub, lokal, konkurencja bo widze sie chyba mozgi gotuja wlascicielom lokali

dlaczego? ludzie muszą się nauczyć żyć wg. ogólnych zasad a nie szokować i bujać dookoła. szokować i bujać ;)

dla wszystkich łomżyniaków (prawie) impreza w yamie czy amnesi czy rzumiance itp. oznacza, ze wchodzimy do dusznego pomieszczenia, gdzie pot z każdego spływa, wychodzimy śmierdzący papierosami i "siekierą" i to jest "normalne" ale jednak tylko dla naszej kochanej Łomży gdzie dresik stresik w swoim BMW pokazuje blondyneczkom jaki on to jest kozak i z jakiej mafii jest haha

a ja preferuje A1 w Białym ;)
fajnie jest tez w Ibizie i w Nevadzie i jeśli ktoś pamięta "dobre" czasy X-club ;D

"Narkotyki są moralnym upadkiem społeczeństwa"

A ja pamiętam Avanti albo Andromeda w Olsztynie ...oj to były czasy ...

helena stare dzieje
teraz nowoczesność innowacje

nie ma co być "stoczniowcem"

narkotyki były, są i będą - tylko że nikt Ci ich na siłę nie wpycha, Twój wybór czy bawisz się z czy bez podkładu

..........Jeszcze sie taki nie narodzil,,,co by WSZYSTKIM dogodzil..................

Niesamowity poziom dyskusji , a język jaki kwiecisty!!! Produkujcie się dalej.

Nevada, Euforia.... takie nazwy powinny prawdziwych imprezowiczów przyprawiać o gęsią skórkę i tam powinniśmy balować

wiecie co? puknijcie WY sie w glowy! nawet nie wiecie jaka satysfakcje sprawiacie wlascicielom lokali o ktorych piszecie! te sprzeczki slowne ktory klub jest lepszy sa bez sensu i zenujace. Po **** zakladac poraz setny taki sam temat? i wypowiadac sie na rzeczy nie istotne? bo tak na prawde kogo to obchodzi ktory klub jest lepszy i do ktorego wiecej ludzi chodzi ? Jak sie przeciez komus , gdzies nie podoba to mozna zostac w domu i oszczedzic tych zenujacych wypocin na form, jak to jest strasznie w danym miejscu, "smród, malo ludzi " . A tak szczerze mowiac . Narzekcie a i tak pewnie tam chodzicie. A tu te wypowiedzi ( o ile mozna je tak nazwac) to tylko pretekst do powstajacych plotek i afer!! Takze ludzie troche wiecej rozsadku. Nie oczerniajcie "klubow" na forum , bo to i tak nic nie da. Kiedy nie wejde na forum, wiecznie jakies banały " ktory lepszy , konkurencja , teraz nawet do Puffy'go" sie czepneliscie... Niektorym chyba sie po prostu nudzi w domu, i to tak zwana "rutyna" uklada w glowie te beznadziejne tematy..

pozdrawiam:)

"Dzieci neostrady..."

michelka - 100% racji, na bank chodzą, skoro wiedzą że śmierdzi;)
Ja już kiedyś napisałem - pootwierajcie dzieci neo swoje kluby, wyłóżcie pare set tysięcy polskich złotych i otwórzcie taki, żeby nikt się nie czepiał! Jak Wam źle że są jakieś kluby w mieście ( do których NIKT Wam nie KAŻE chodzić!!!), to na wieś się wyprowadźcie, tam tylko sklepiki z piwem są, a do Jeziorka czy na inną babawę w tym do Amnesii i Yamy, trzeba jeździć kilka kilometrów.
I tak źle i tak nie dobrze...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org