wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kortowiada 2009

witam!:) ciekawa jestem jak wielu łomżan bylo na tegorocznej kortowiadzie?:)jak sie bawiliscie? jak dla mnie bylo super,najlepsze juwenalia w calym kraju a biorac pod uwage jubileusz 50-lecia to impreza byla zrobiona z duzym rozmachem;) czekam na wasze KONSTRUKTYWNE opinie;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kortowiada 2009

Hej.
Możesz cos napisać więcej.
Z góry dzięki i pzdr.

słoneczko, a możesz powiedzieć na jakiej podstawie stwierdzasz że najlepsza impreza w całym kraju? W ilu miastach byłaś na juwenaliach?

dokładnie hehe

Ja mogę powiedzieć, że najlepsze były w Wawie, bo tydzień temu był koncert IAM, a rok temu było Dilated Peoples.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Najfajniejszy był koncert zespołu ENEJ

Bubero

bylam w gdansku na neptunaliach a takze na ursynaliach w warszawie i bialymstoku.I na tej podstawie moge stwierdzic ze kortowiada znacznie sie od nich rozni w znaczeniu rzecz jasna pozytywnym:) nigdzie nie ma takich konkurencji jak boj wydzialow,wybory miss venus. Jedynie parada wydzialow jest rowniez charakterystyczna dla juwenaliow gdanskich.Nie mowiac juz nic o klimacie miasteczka akademickiego i o tym ze na kortowiade corocznie zjezdza sie maksymalnie duzo osob;) a tak osobiscie to rowniez uwazam ze ENEJ-twora hymnu kortowiady byl wczoraj najlepszy;D

Było super tylko ta pogoda... :/

podobno kortowiada bez deszczu to nie kortowiada..;)cieszmy sie ze padalo tylko jedno popoludnie ;)

taaa... ciekawe skąd to porównanie do Białegostoku... jak juwenalia zaczynają się za 4 dni!!! ;))))

Dla mnie było rewelacyjnie- 4 telefony i 6 portfeli hehe
Pijane debile

słoneczko to ty taka "światowa" jest. hehe

mowiac ze bylam na juwenaliach w bialymstoku wcale nie twierdzilam ze bylam w tym roku:P troche wyobrazni x.y.z;)

ja imprezowałam w Warszawie i było chyba super z tego co słyszałam ;)

''No, widzisz, robaczku! I gdzie twój befsztyczek?
Entliczek-pentliczek, czerwony stoliczek.''

i pewnie dużo piwa z kufli się piło? ;]

Nie ma co się podniecać juwenaliami w Olsztynie. Być w epicentrum walki pomiędzy uczestnikami ostatniej parady gejów a ich przeciwnikami z pewnością wzbudzało by więcej adrenaliny niż ta cała Kortownia-MORDOWNIA ;)

''No, widzisz, robaczku! I gdzie twój befsztyczek?
Entliczek-pentliczek, czerwony stoliczek.''

"Autor: słoneczko (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 17-05-09 19:41

bylam w gdansku na neptunaliach a takze na ursynaliach w warszawie i bialymstoku."

a w New Yorku na niujorkaliach byłaś? nie? to znaczy, że w dupie byłaś i gówno widziałaś...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org