Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sponsor |
Poszukujemy sponsora, który zasponsoruje nam koszulki na turniej, który odbędzie się w Łomży w piłkę nożną(wymagany strój jednolity). Wzamian za to na koszulkach będzie widnial napis firmy sponsora. Chętnych pisać na pocztę: sebo_1@o2.pl "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sponsor |
. . . o WIELKI sponsorze przybądź . . . serdecznie Cię prosimy -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
pozabijają sie ci sponsorzy o prawa to reklamy, trzeba było licytację przeprowadzić aby nie doszło do przekrętów...
|
|
idz do caritasu to,może wam dadzą koszulki z wielkim napisem CARITAS to bedzie dobry sponsor
|
|
Dobry pomysł FiLo797!Nie bedzie łatwo ale życze powodzenia.
|
|
hahahahaha dobre :D zapytaj w LibraPrint, albo Farmal, ewentualnie Studio Reklamy Szyldy. na łomzynski browar nie ma co liczyc...
|
|
bts szymanscy !! sprubuj u nich. Freeway napisał(a): `
|
|
To chyba ty powinieneś latać i szukać sponsorów a nie sponsorzy Cię .
|
|
www.wszechburger.pl
|
|
Masz wiadomosc w skrzynce :)
|
|
Szukam sponsora; wiek 26-35 lat, wymagany samochód, znajomość dwóch języków obcych; dyspozycyjność i hojność. Musiałam skorzystać, wybacz.
|
|
"Kobieto za kółkiem", znam dwa obce języki: gwarę wiejską i cały język z cielęciny, reszta na grilu poszła; dysponuj moim czasem zgodnie z grafikiem obowiązków w obejściu, hojny jestem od urodzenia w nieszczęścia, samochód wybierzesz sobie na moim złomowisku, kolor i wyposażenie ponad miarę. Kota nie posiadam. Nadam się???? Sory, też skorzystałem, nie wybaczaj. Weśta bereta i palnijta sie w łeb
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |