Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nicky Cruz opowiada.... historia prawdziwa.... |
Zapraszam do przeczytania ksiazki pt – Nicky Cruz opowiada – jest to prawdziwa historia przywodcy najpotezniejszego i najbrutalniejszego gangu nowego yorku lat 50-tych - gangu Mau Mau! Ksiazka jest bestsellerem, byla wydawana 10 lat temu, przeczytalo ja przez internet w Polsce kilka tysiecy osob a na swiecie kilkaset milionow... Nicky był najlepiej wladajacym nozem czlowiekiem nowego yorku.... 12 krotnie był w wiezieniu.... zranil sztyletem 16 osob.... był postrachem nowego yorku! Ksiazka opowiada o walkach gangow nowego yorku, opowiada również historie wielu narkomanow dla których nie było ratunku... Ksiazka jest na stronie Kościoła Chrześcijan Wiary Ewangelicznej w Świdniku w dziale - Ksiazki Zapraszam.... naprawde warto!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nicky Cruz opowiada.... historia prawdziwa.... |
Mi na forum też się wpisał http://student.wsa.edu.pl/forum/viewtopic.php?t=17. To jakiś spam :/. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
No bo to jest reklama na wszystkie forum w polsce . Pozdro Dla mojego brata Bartka ( śLeDcZeGo )
|
|
jcb16 - pozdro, bo Bartez to osoba na tym forum :) Do tematu: brak adminów powoduje brak mozliwości unikania tego typu postów - obciach dla jarka slaloma :)
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane a od kiedy to jest prawda? Dla ziomów szacunek dla frajerów pogardę
|
|
To działa tylko na tytuł a nie na to co już jest pisane w poscie !
|
|
1 Kor. 1:17-18 17. Nie posłał mnie bowiem Chrystus, abym chrzcił, lecz abym zwiastował dobrą nowinę, i to nie w mądrości mowy, aby krzyż Chrystusowy nie utracił mocy. 18. Albowiem mowa o krzyżu jest głupstwem dla tych, którzy giną, natomiast dla nas, którzy dostępujemy zbawienia, jest mocą Bożą.
|
|
Bardzo ciekawie zapowiada sie ta książka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |