niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS -Łomża

Do wszystkich kibiców :

Czytaliście artykuł? ? Biznesplan ŁKS ?

No to mamy prezesa co .................... na boisku chce stawiać firmę........

Lędzioszek WRÓC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS -Łomża

Witam
Nie jestem kibicem ŁkS , jednak myślę ,że ten Pan prezes nie na darmo ,,pompuje,,pieniądze w ten klub.

tolek

W jakim sensie " pompuje" ? bo nie bardzo wiem o czym mowisz

Lendzioszek wroc? Chyba nienormalny jestes.
Przeciez ten facet nigdy nie umial niczego sensownego powiedziec...

Grzegorz

No to co mają zrobić na tym boisku ? sklep czy salon samochodowy ? ja bym wolał salon i ten sklep ale w innym miejscu a nie tak na samym końcu miasta przecierz można zrobić na rybakach ile tam miejsca by pasowała :D

co wy wiecie o życiu. Płakac mi sie chce jak widze texty w stylu Lendzioszek wroc... a moze to Balcerowicz musi odejść??? HA HA HA ludzie, wy chcecie zybo to miasto sie rozwijało? czy cofało? jak ktos nie wie o co chodzi to niech spojrzy na Ełk... startowalismy z tekiego samego punktu... tylko ze tam nikt nie blokowal rozwoju miasta... wręcz przeciwnie. Gdyby w łomzy wczesniej mogli dzialac tacy ludzie jak prezes ŁKS'u to nikt by z tąd nie uciekał. biorąc pod uwage ze jestesmy na trasie w-wa - mazury to nie mamy prawie nic. NIC. Ijeszcze taki pajac, ktory nie ma pojecia o zyciu mowi lendzioszek wroc... hehehe a co ten lendzioszek sam zrobil???

Prezes chciał kupić, prowadzi firmę, musi się rozwijać, normalna sprawa. Ale dlaczego miasto wskazało to miejsce i tak dziwnie chciało ten grunt sprzedać. Niby nie chce sprzedać, a robi wszystko, aby to zrobić. Coś ktoś knuje w ratuszu?

A ŁKS w jakiej jest lebeli ? w 4 czy w 3 lidze ? i ile ma punktów ?

A widziałem wasz miejski stadion Bardzo piękny ale mało kolorowy jest i bardzo nizutko jest .

Pozdro Dla Mojego brata Bartka ( śLeDcZeGo )

he.. ale niektórzy naiwni, houser człowieku ani mnie Ledzioszek nie obchodzi ani stadion , ani ŁKS, , temat podałem wyłącznie do ujrzenia tych komentarzy twojego też m.in

"Antek" był z was najbliżej zrozumienia problemu

Trochę inaczej widzę ten problem. Prawda leży jak zwykle po środku. Nie byłoby większego problemu, gdyby wzmiankowany teren został udostępniony/sprzedany komuś, kto ma chęć coś z nim zrobić. Tylko: 1.niech to odbędzie się w UCZCIWYM przetargu, a nie w wyniku układów i znajomości, bo tym śmierdzą na odległość panowie Sroczyński i Kosiorek od kilku już lat, 2.gdyby ratusz pomyślał, to klub mógłby mieć z tego korzyść, jeśli w umowie zagwarantować jakiś datek na rzecz ŁKSu (nie wiem jednak, na ile jest to możliwe), 3.niech UM pierwej zapewni kibicom jakieś inne miejsce w okolicy jako parking dla ich samochodów w czasie rozgrywania meczów przez drużynę ŁKSu, 3.niech UM udostępni ŁKSowi jakiś plac zastępczy, na którym można stworzyć boisko (jeśli znajdowałoby się ono bliżej tzw. centrum miasta, to byłoby to nawet korzystniejsze dla młodych piłkarzy, którzy nie musieliby się telepać aż na Zjazd - tylko jakoś wątpię w znalezienie takiego miejsca w Łomży...), 4.Bogiem a prawdą - od kilku już ładnych lat tam nic się nie dzieje! Chociaż przepraszam! Kilka razy widziałem wypasające się tam konie. Więc nie bądźmy psami ogrodnika i nie potępiajmy w czambuł wszystkich bez wyjątku pomysłów na zagospodarowanie tego NIEUŻYTKU, bo boiskiem raczej trudno to nazwać...

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

ok! Wiec ja to widze tak. Tarczyn nie jestes kibicem, fanem, jak zwal tak zwal to nie interesuj sie klubem za bardzo i nie szukaj tematu dla komisji sledczej. LKS przymierza sie do II ligi. Swietnie. Tylko stadion trzeba dostosowac do wymogow II ligowych. No tak. Potrzeba kasy. Miasto biedne. Dofinansowanie z Bialegostoku?? Zapomnijmy. Trzeba szukac funduszy, bo browar i jakis pieniadz z PZPN nie wystarczy. Wiec dlaczego nie jakas offsetowa inwestycja??!! Wszystko bedzie OK, jak nie ucierpi na tym nasz KLUB. To tyle. Pozdrowienia dla kibicow i do zobaczenia wiosna na stadionie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org