Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fat Burner |
Czy próbował ktoś spalacaz Thermo Fat Burner? Jeśli tak proszę o opinie. Support Your Local Football Team.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fat Burner |
A jakiej firmy chcesz kupić ten Thermo Fat Burner? Bo to dosyć uniwersalna nazwa. Najczęściej spotykany jest firmy Trec ze względu na cenę. Generalnie odradzam odżywki firmy Trec. Jeżeli chodzi o produkty termogeniczne to na różne osoby różnie działają. Osobiście widziałem ludzi co "chudli w oczach" po tym. Bardzo często przez pierwsze dni człowiek się bardzo poci, przez co nadmiar wody usuwa z organizmu, dlatego pierwsze dni najlepiej widać na wadze :-)
|
|
http://sport.wp.pl/kat,32272,title,Wiemy-co-wzial-Jakub-Wawrzyniak,wid,11125368,wiadomosc.html?ticaid=18065
|
|
kxxn CHłopaku co ty gadasz?? Dla mnie ta firma jest dobra
|
|
Chodziło mi głównie o firmę Trec. Jeśli ktoś może coś polecić to bardzo proszę. Support Your Local Football Team.
|
|
ja osobiscie uzywamm ze najlepsze odzywki saa firmy ANIMAL ...trecc jest dobryy ale moim zdaniemm uzywall bym ANIMAL CUTS uzywalem bralemm i polecamm chodz sa drogiee ale cos za cos kupisz gowno gowno dostaniesz:):)
|
|
Filczy Pasór: wiem co gadam. Dla Ciebie może są i dobre. Handlowałem odżywkami i wiem co mi mówili sportowcy, bo głownie im sprzedawałem. Wiem po czym widzieli efekt, a po czym nie widzieli, albo wręcz się źle czuli. Cała prawda jak wygląda firma Trec(z ich strony WWW): Cytat: Firma Trec to było coś w tym rodzaju: dosłownie kilku chłopków, jak każdy z nas na forum, było dystrybutorami pewnych preparatów(jak ja np), po czym któryś się zastanowił, że po co ma płacić komuś za odżywkę jak sam może na niej zarobić więcej. I tak idziesz do mleczarni w Piątnicy i mówisz, że chcesz kupować od nich serwatkę w proszku w duuuuużych ilościach i że masz swoje opakowania. Wwalają Ci tą serwatkę w opakowanie "4lomza muscle super resizer 3000" i masz już odżywkę na masę wysokiej jakości z certyfikatami. Zobacz na opakowania z odżywek firmy Trec, każda jest praktycznie w innym miejscu produkowana na tej samej zasadzie jak napisałem wyżej. Jak przed sobą mam właśnie takie zestawienie różnych odżywek odchudzających, ich skład, proporcje składników, cena za dawkę itd. Tak firmy Trec jest ciężko znaleźć takie zestawienia. Firma Activita ma podobnie. Aczkolwiek odżywki Activity są dobre jakościowo i stosunkowo tanie. Dla Activity robi np Pliva Kraków. Nic nikomu nie szkodzi, żeby być takim pośrednikiem jak firma Trec... wymyślić sobie tylko trzeba chwytliwe slogany i kolorowe opakowania z przerobionymi w photoshopie mięśniakami. Sam się kiedyś nad tym zastanawiałem i może kiedyś zrealizuję swoje plany ;-) Może ta jakość odżywek nie jest tak ważna dla 24-latka, który krótko będzie przyjmował preparat. Ale dla kobiety w starszym wieku nie na rękę wypłukać z organizmu całą wodę, bo za dobrze to na jej zmarszczki nie wpłynie ;-) Chodzi o to, że jak potrzebny jest preparat termogeniczny to niech to będzie preparat termogeniczny(nawet słabszy), ale żeby mi włosy po nim nie wypadały przy okazji ;-) Np: ludzie zachwalali preparat, który się nazywa Super Cuts 3 firmy Universal Nutrition, za jedną porcję 1,21zł trzeba zapłacić, czyli cena nie za wysoka. Tej samej firmy CarniTech tylko, że to już dosyć drogie jest, bo 6,86zł za porcję.
|
|
cymek87 zgadzam się z Tobą... dobra jest ta odżywka, ale właśnie ze względu na cenę jej nie napisałem :-)
|
|
Hydroxcut Hardcore Clenburexin i Thermo Fat Burner Treca 3 najlepsze reduktory Łomża leży na Mazowszu !
|
|
kxxn ale jak samm wiesz ze ta firma jest przednia we wszytskim mialen animal paka miale cuts ii polecamm bardzo bardzoo ja wole osobscie dolozyc nawet to 100 zl i byc pewienn ze dziala jak cos chcesz bardz obardzo to uwazam ze si eposwiecisz
|
|
kxxn ja słego słowa nie powiem na Firmę Trec :) Na mnie działają jej odzywki więc jak na razie nie mam zamiaru zamieniac
|
|
[B]SCHORCH[/B] nieźle czesze. :) Ale jeśli miałby być to Twój pierwszy spalacz to zdecydowanie za mocny... _________________________________________________________
|
|
Errata. Oczywiście miało być SCORCH _________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |